Söndagsshopping med mamma

Hej hjärtan!

Gårdagen spenderade jag endast hemma med att chilla och titta på PH. Blir alltid så rastlös sådana dagar så idag bestämde mamma och jag oss för att åka in på Emporia. Jag har samlat ihop alla mina presentkort från Cervera som jag fick på studenten. Känns jättebra att ha fått ihop ett set med tallrikar, assietter och skålar att ha när jag väl flyttar hemifrån.

Vi passade på att ta en liten snabblunch, så jag tog en vegansk wrap med bland annat bönor och en grön te till. När jag väl var där byggde jag även naglarna. Passar mig bra med drop-in tider.

Nu under kvällen kom farmor på besök och åt lite middag och nu sitter vi i soffan och myser.
Ha en fin kväll!

PUSS

Gillar

Kommentarer

Fredagsdrinken

Phuuu... Vilken vecka det har varit.. Slutade 16:00 igår efter en tuff arbetsvecka och kände att jag behövde fira in helgen, så jag mötte upp Frida i Malmö vid 7-tiden.

Vi satte oss och käkade lite och båda tog varsin hamburgare. Jag brukar annars inte äta hamburgare speciellt ofta men det är ju otroligt gott. Dessutom hittade jag ett vegetariskt alternativ, kikärtsburgare. Helt i min smak. Jag är en person som egentligen äter allt men finns ett vegetariskt alternativ så väljer jag det. Tycker oftast det är lite godare och ibland även nyttigare, vilket passar mig. Vad tänker ni om vegetarianismen?


Iallafall, så fick det såklart bli en liten extra drink efter maten. Så trevligt och lagom en fredagskväll. Bäst är ju att jag och Frida kan sitta i timmar och snacka och skratta om allt mellan himmel och jord.

PUSS

Gillar

Kommentarer