I måndags började jag på diet. Eller jag följer ett schema hur jag ska äta under en längre tid eller livet ut om man så vill. Det är slut på jojo-bantning. Men idag ställde jag mig på vågen i hopp om att jag skulle ha tappat lite i vikt och jag hade tappat -3 kg. Ingen är lyckligare än jag och jag är så taggad av att fortsätta att hålla mig till schemat och inte fuska. Så länge jag slipper gå hungrig så är det inte så farligt.

Idag är det fredag vilket det varit för mig sen vi gick på sommarlov i slutet av Maj. Kan nog räkna på en hand hur många gånger jag behövt ställa klockan sen jag skadades. Så jag längtar faktiskt till skolan börjar om ett par veckor så jag kan komma in i vanliga rutiner igen. 

Ha en skön fredag ! ☀️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Varit hos bästis ikväll som bor nära stranden! Vi fick gått en liten runda. Älskar att andas in frisk luft och få röra på mig igen även om det går i snigelfart just nu 🐌. Men all motion är bättre än ingen. Efter vår lilla runda satt vi ute och pratade lite hon har varit på semester en vecka så lite att avhandla i kvällssolen . Blev tyvärr rätt kallt fort.

Nu är det tid att krypa ner och sova. Imorgon bitti väntar sjukgymnasten. Hoppas hon ser framsteg.

God natt.

Likes

Comments

Idag blev stekt tonfiskkotlett med ägg och keso. Förvånad att jag blir så himla mätt av att äta enbart proteiner. Känns himla bra faktiskt. Att gå på diet och vara hungrig är aldrig skoj och håller inte i längden. Jag kickar igång första veckan såhär nästa vecka ser maten lite annorlunda ut.

Nu ska jag bläddra lite i min tidning innan jag möter upp Anna som ska lämna min brors bil på lagning här i stan sen ska vi gå en runda på stan.

Likes

Comments

​Bästa frukosten åt jag i morse. Enligt kostschemat jag följer nu ska jag äta två matskedar havrekli varje dag så idag blev det plättar utav : kvarg, äggvita och havrekli sen steker man det till en plätt. Till min plätt hade jag lite kalkon och en stor kopp kaffe.

Tänkte att jag idag skulle köra en sväng till stan och senare kommer Elin till mig när hon slutat jobba. 

Likes

Comments

Vilken lycka. Idag fick jag fånga solens strålar medan jag i snigelfart gick runt kvarteret. Vilken enorm lycka. Ska aldrig någonsin ta saker för givet. Min träning min lycka 🙏🏼🍀

Likes

Comments

Proteiner i massor just nu och inget annat står på menyn denna veckan! Skönt att få ingång förbränningen och göra en nystart. Jag förstår att vissa inte alls tycker jag behöver gå ner i vikt men jag bryr mig inte det minsta. Jag har gått upp i vikt och trivs inte alls med dom extra kilona som landat fint runt min mage. Gör detta för min egen skull och ingen annans. Vill trivas själv och det är viktigt för mig!! 

Vill få tillbaka min slimmade och vältränade kropp jag hade innan. Och min vilja är större än normalt och envisheten är farlig men just nu är jag bara nöjd med dessa egenskaper.👊🏻

Ritat och busat med denna sockertoppen hela eftermiddagen. Hon fick massa presenter då hon fyllt år. ❤️

Likes

Comments

​Igår bestämde jag mig för att deppandet skulle vara över och min gamla livsstil skulle börja igen. Även om jag inte kan träna än så kan jag äta nyttigt och sluta deppa över min olycka och vara glad att jag är tillbaka på rätt väg igen. Nu börjar den tuffa biten med rehab men jag kör på och gör min sjukgymnastik fyra gånger om dagen. Jag kan gå utan mina kryckor, jag går väldigt långsamt och försiktigt. Skadan kan dras upp igen om jag skulle virka till foten då inga muskler är så starka i foten än så senan är ganska oskyddad just nu. 

Likes

Comments

Gipset och jag har skilts åt efter 100 dagar tillsammans!! Foten har läkt bra och jag är helt enormt lycklig. Jag kan gå på foten men ska gå med kryckorna ett tag för att jag har tappt mycket muskler och är väldigt instabil i foten så för säkerhetsskull ska jag stödja med kryckorna ett tag.

VARNING FÖR OTÄCKA BILDER !!

Efter operationen

Idag när gipset försvann

Idag ska jag bara njuta av friheten och imorgon ska jag till sjukgymnasten och få hjälp med rehab! 🍀✌🏻️

Likes

Comments

Nervös och lycklig på samma gång! Om mindre än en timme är jag utan gips! Spännande att se hur det känns!! Längtar efter att få duscha och smörja in mitt ben!
Obehagliga bilder från resan med foten kommer i nästa inlägg!!

Likes

Comments

Ikväll firar jag och mamma att imorgon är dagen jag längtat efter i 100 dagar är här! En stor glass och sangria. Imorgon ses vi inte så därför passade vi på att mysa och fira ordentligt.
Jag är så spänd och förväntansfull inför imorgon att det kommer bli svårt att sova, men det gör inget. Längtar så att det pirrar i magen.

Likes

Comments