Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

  • 50 Readers

Likes

Comments

Förra veckan var det spring break för colleges i Cali så då drog jag och ett gäng vänner till cancun i Mexico! En vecka med mycket festande, sol & bad. Jag oh en kompis lyckades också hamna på en fest där MTV filmens hela festen vilket var lite små roligt!😊

  • 52 Readers

Likes

Comments

I lördags förmiddag bestämde sig jag och en kompis för att gå Och hika i bergen i Santa Barbara. Totalt gick vi i 5 h men det var det värt när vi såg utsikten över Santa Barbara sen!

  • 83 Readers

Likes

Comments

I torsdags kväll var första dagen på Santa Barbara's film festival och kvällen gick ut på att hedra Johnny Depp. Efter att ha köat och väntat länge vid röda matten hade jag turen att se honom på mindre än 1 meters håll och har aldrig vart så lycklig😍 Att få se en av sina största idoler var det bästa som hänt på länge!

Likes

Comments

Var ett tag sedan jag bloggade nu men nu har skolan börjat igen och har sedan dess gått på magic men show, hike & tatuering!

Likes

Comments

Under thanksgiving weekend har jag varit i Lake Arrowhead som är ett område i bergen i LA. Har varit där med min morfars bror och hans fru som äger stugan och i vanliga fall bor i LA, och så var min mammas kusin och min morfars syster från Sverige med också. Vi var ute och åt thanksgiving dinner på en country club där vi åt Turkey, pumpkin pie m.m. Tyckte om allting vilket var en chock eftersom jag annars är kräsen med mat så trodde inte jag skulle tycka om det! Annars har helgen varit bra med snö och har fått spenderat mer tid med släktingarna från USA som jag annars nästan aldrig träffar!😊

Likes

Comments

Likes

Comments