Hej igen! Jag har helt lagt av med bloggandet i flera månader nu men hittade nyss på den så satt & läste massa gamla inlägg. Och jag saknar det faktiskt!
Så jag kände mest, varför inte?

Hädan efter kommer jag väll skriva lite inlägg då & då. Och det är mest för att få skriva av mig och för att de är så roligt att kolla tillbaka på sen. Även om man skrattar åt sig själv haha.

Måste även ta tag i overheaden hahaha.

XoXo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsFick bli en snap
Sitter på bussen påväg till Stocholm med mamma, syster och mormor. Ska dock inte köpa nå mer en en jacka om jag hittar en. Sen ska vi bara äta go mat och umgås, vi tar bussen hem redan 5.

Likes

CommentsIdag har jag vart ledig hela dagen. Åkte hem från Simon när han åkte till skolan sen fram emot lunch så åkte jag ner till stan & tog en fika med karro. Nu ska jag & syster åka till korpen och köpa nytt gymkort sen träna. Var för länge sen nu haha.

Likes

Comments


Likes

Comments

Sååå sugen på dessa skor, men vet inte om det riktigt är min stil. Dom finns på nelly och massa andra klädsidor på nätet. ​

Likes

Comments

Hittade ett skitsnyggt nagellack inne på Åhléns förra veckan för endast 29 kr. Kommer definitivt införskaffa mig fler färger från den serien.

Likes

CommentsThailand 2014, sån himla fin resa tillsammans med min andra familj.

  • Resor

Likes

CommentsHar under en lång period funderat över om jag verkligen går den linjen jag vill. Och har nu bestämt mig för att byta, troligen till handel. Anledningen till varför jag vill byta är för att jag insett både innan praktiken och under praktiken att det inte alla är något jag vill arbeta med i framtiden. Jag tror att jag valde alldeles för tidigt och hade ingen aning från början vad jag skulle välja. Antar att jag valde den linjen jag går just nu bara för båda min systrar gick den. Men nu när jag fått testat på det i några månader så har jag insett att jag inte alls vill fortsätta.

Har nu mailat yrkesvägledaren för att boka en tid till ett möte där jag får prata lite och få tips osv.

Det är handel som jag är inställd på att gå och det innebär så mycket att byta en linje. Mycket i livet kommer ställas om.

För det första så är det ett år mer i skolan jag måste räkna med. Sen så kommer jag behöva byta skola vilket kommer vara en stor grej de också. Jag kommer även gå i en helt ny klass med de som är ett år yngre.

Men samtidigt som det är en massa nytt så ser jag så sjukt många möjligheter med det hela.

Jag kommer få en utbildning jag verkligen vill ha då jag vill arbeta inom entreprenörskap eller administration. Jag kommer skaffa en hel del nya vänner förmodligen. Jag kommer kunna börja om allt som tidigare i livet vart jobbigt (personliga grejer). Jag kommer kunna vara med på Simons student vilket låter konstigt att vara glad över men vill verkligen vara med jan dagen då han går ut skolan. Sedan kommer jag kunna gå på krogen med ALLA i klassen när dom fyllt 18 då jag kommer vara ett år äldre(weho).

Så jag hoppas verkligen allt kommer bli bra nu, det är så värt ett år till i skolan.

Likes

Comments

Har lyckats dragit på mig en rejäl förkylning. Haft feber till och från i två dagar och världens halsbränna. Igår var jag hemma från jobbet och idag är jag ledig. Behöver verkligen vila inför helgen då jag ska jobba både lördag och söndag. Kommer vara så tråkigt att jobba helg men men. Har vart med Simon nästan hela veckan vilket har vart så behövligt. Ikväll blir det nog bara myskväll hemma eller om någon vän vill ses, vi får se. Hoppas ni får en bra helg!​

Likes

Comments