Idag tog jag och Emma och körde ett riktigt skönt gympass, så himla skönt!

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen hoppas ni får en härlig Lördag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nya färscha träningskläder 


Träningstights: 199 kronor

Träningslinne: 189 kronor

Träningsstrumpor: 80 kronor

Vattenflaska: 20 kronor


Fyllde även på med lite proteindryck och bars.

Likes

Comments

Alltså sjukt vad mycket plugg vi har, prov idag och prov imorgon inlämningar hit och dit. Jag ligger så pass mycket efter så blir ju dubbelt så mycket men men bara kämpa på. Kom hem får någon timme sen efter ett skönt och härligt gympass med Emma och Fridha, diskat och städat hemma, och nu blir det lite plugg innan läggdags.


Hoppas ni haft en härlig Torsdag så hörs vi imorgon ❤

Likes

Comments

1. Min 18 årsdag.

2. Sommaren känns som att det är en evighet kvar till dess.

3. Gotland, sommar sol och bad.

4. Att åka utomlands, kanske blir en resa i sommar vem vet.

5. Tatuera mig!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Idag vaknade jag runt 12, så jäkla trött somnade inte förens klockan 4 i natt, så skönt att sova ut. Sen fortsatte jag rensa min garderob och massa annat som bara står och skräpar. Sen har jag och Linus bara städat undan hemma det behövdes verkligen. Linus så snäll och tog med mig till puben och bjöd på mat, men nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen vi hörs imorgon puss!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

En regnig och grå dag, men den blev så himla bra ändå, för idag fick jag äntligen träffa min systerson, min syster och hennes sambo. Åkte ut och handlade, och bara myste, var verkligen mysigt. Kom hem för ca 2 timmar sen och då var Linus äntligen hemma, så trist att han jobbar medan jag har sommarlov. Nu hade jag tänkt att ta det lugnt, sen hoppa in i en dusch och kanske städa lite grann. Vi hörs antigen ikväll eller imorgon ha det! 

Likes

Comments

Idag fick vi äntligen sommarlov så himla skönt om ca 2 veckor så drar vi till Gotland, ska bli så himla skönt och bara få komma iväg med Linus och koppla av. Men snart så är vi där längtar ihjäl mig, men nu ska jag sova godnatt alla vänner och ovänner.👋🏻

Likes

Comments