Contains affiliate links

- Dette indlæg er sponsoreret af Junkyard -

Hey guys! Jeg har teamet op med Junkyard, hvilket jeg er meget excited over! Jeg har før arbejdet sammen med dem og er derfor glad for at gøre det endnu en gang, da de har nogle VILDT fede ting! // Jeg er selv helt vild med dette outfit og det var I bestemt også, kan jeg forstå ud fra de mange forespørgsler til dette blogindlæg på min Instagram!

Nårh.. Mit outfit! Som I kan se er det forholdsvis sommerligt, men fordi det danske vejr svinger meget, har jeg taget en denim jakke over outfittet/min kjole. Jeg har sat det sammen med mine meget enkelte slip on-sneakers som de nu hedder HAHA!.. Og ikke mindst mine specielle men mega cool røde solbriller. Jeg har selvfølgelig også valgt en rød læbestift til looket, men hvornår gør jeg ikke det? ;))

I kan finde links til mit outfit nedenfor og ikke midst få lov til at få et sneak peak, af de andre ting jeg har bestilt fra Junkyard. - Jeg glæder mig meget til at vise jer en masse outfits i de forskellige styles!

Det var alt for nu, desværre.. Jeg håber, at I har og får det skønt til vi ses igen <33

XX - AG

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey you! Jeg er ked af at jeg har været lidt væk fra bloggen, men jeg har haft en del at se til. A.nyways... Jeg fik en del spørgsmål omkring dette outfit jeg postede på min Instagram for lidt tid siden, og tænker derfor at jeg vil dele det med jer.

Jeg går normalt ALDRIG i grøn, da min mor siger at farven ikke klæder mig. Hun mener at jeg bliver bleg.. MEN det stopper mig ikke, når vi kommer til denne kjole. Jeg synes simpelthen at den er SÅ fin, alle de forskellige detaljer og dens pasform. Outfittet i det hele taget, er bare lige mig. Hvad tænker I??

Jakke: Gina Tricot

Kjole: Chiquelle

Taske: Love Moschino

Støvler: Skopunkten (Malmö)

- Jeg efterlader lige nogle lignende items nedenfor til jer. // Fortæl mig endelig, hvad I kunne tænke jer at se på min blog fremover. <3

XX - AG

Likes

Comments

Contains affiliate links

- Dette indlæg er præsenteret og betalt af Daniel Wellington -

Hey guys! <3

Jeg har været så heldig at få lov til at vælge to urer og matchende charms fra Daniel Wellington, hvilket jeg er meget taknemlig over! Jeg har længe beundret deres design og stil og er derfor rigtig glad for dette samarbejde. ((Psst.. Der er også en rabat kode til jer!))

Jeg var slet ikke i tvivl om hvilke ure jeg skulle vælge, da de kontaktede mig.. Som I kan se på billederne, har jeg valgt det yderest populære "Kendall Jenner ur" nemlig "Classic Petite MELROSE". Til jer som måske ikke ved det, er Kendall Jenner nemlig DW's ansigt til Classic Petite kollektionen. Uret er i mine øjne super simpelt, men har et design jeg aldrig har set før og derfor faldt meget hurtigt for. En rosegold rem med hvid skive og simple rosegold detaljer. Det andet ur jeg har været så heldig at få lov til at vælge, er det meget elegante "Classy SHEFFIELD". Navnet fortæller det lidt selv, et meget klassisk ur med en sort læderrem. Det jeg faldt for ved dette ur, er det meget stilrene design og med det lille tvist af små sølv rhinsten i den hvide skive. Jeg er også vild med de forskellige kontraster i uret. Sort rem, hvid skive, rosegold detaljer og som nævnt, de fine rhinsten i skiven. -- MEN.. Så heldig som jeg nu er, fik jeg også lov til at vælge to charms/armbånd til mine ure. De gør virkelig something EXTRA til hele looket og jeg er VILD MED DET!

NÅRH... RABAT KODEN!! Jeg har fået en rabat kode til jer som lyder "GULDAGER". Med den kode, kan I få 15% off på alle køb på Daniel Wellington. Koden gælder fra nu og frem til den 30. Juli! Jeg håber, at I benytter jer af den og hvis I gør, må I meget gerne sende billeder af jeres køb til mig på Instagram!!

XX - AG

Likes

Comments

Hey guys! Her er et meget efterspurgt outfit fra sidste weekend. Jeg var til noget brunch hos min mor i Hareskoven, da hun for lidt tid siden havde fødselsdag (7.juni) Hun holder hvert år noget fødselsdags-brunch for hendes veninder og jeg plejer også at deltage. Jeg postede et billede fra dagen og mange af jer, ville gerne vide hvor mit outfit er fra. - Så derfor følte jeg, at det var oplagt at lave dette indlæg <3

T-SHIRT : HER // NEDERDEL (I SORT) : HER

XX - AG

Likes

Comments

Jeg tror vi alle kender det med at være lidt usikker på sig selv en gang i mellem.. Nogen mere end andre. Sidste jul (julen 2016), ønskede jeg mig bogen "How to be confident" af Anna Barnes, da jeg aldrig har haft noget selvværd. Jeg hører tit, at jeg ser super confident ud og det er bestemt også noget jeg lægger meget vægt på. Jeg elsker udstrålingen af selvtillid! Meen.. Selvværd er ikke noget jeg har meget af, hvis jeg overhovedet har noget. - Derfor er det noget, jeg rigtig gerne vil arbejde på!!

Men ja... Jeg fandt den her bog på nettet en dag og blev hurtigt meget forelsket i hvordan bogen er skrevet. Det skal lige siges, jeg er ikke den store læser! Har læst nogle bøger (og nej, ikke kun dem fra folkeskolen haha), men det er bestemt ikke mange jeg har læst. Bogen her er meget anderledes end hvad jeg nogensinde har set. Det er en engelsk bog, med en masse overkommelige tips til hvordan man kan arbejde på sit selvværd OG sin selvtillid.

Bogen har en masse billeder, quotes og små motiverende tekster. Det er ikke som sådan en bog man "læser" og bliver færdig med, man kan blive ved med at kigge i den og det er jeg stor fan af. Jeg kan virkelig godt anbefale den her bog til en dårlig dag eller måske bare lidt tidsfordriv! Jeg vil ikke sige den har hjulpet mig som sådan, men jeg nyder virkelig at kigge i den en gang i mellem!!

Hvis I er interesseret i bogen, kan den købes: HER

Jeg inkluderer nogle billeder af og fra bogen, så I kan få en fornemmelse af den <3

XX - AG

Likes

Comments

Hey! Jeg vil rigtig gerne dele denne lille stemningsvideo med jer, som smykke firmaet PERSUEDE Jewellery har lavet. Min aller skønneste pige Melissa Bentsen og jeg er nemlig medvirkende! Jeg synes personligt, at den er blevet så god og så er det bare en sand fornøjelse, at lave noget med Melissa<3 // Take a look.. // Psst.. jeg har også inkluderet nogle billeder fra shootet nedenfor!

Nårh.. lad os tale om smykkerne!! De er SÅ fine og minimalistiske, hvilket jeg er helt vild med! Jeg kan rigtig godt lide, at der er lidt til hver en smag. Mange af smykkerne er unisex, hvilket betyder at både mænd og kvinder kan bære dem. I kan eventuelt lige tjekke deres hjemmeside og Instagram ud her: Persuede web. & Persuede Insta.

Lad mig bare sige.. Jeg har haft smykkerne på HVER DAG, siden jeg fik fat i dem og jeg har allerede fået en del komplimenter på dem.. Pretty cool, huh?! ;))

Min Instagram: HER // Melissas Instagram: HER // Persuedes Instagram: HER

XX - AG

Likes

Comments

Jeg er helt vild med det her outfit og det var mange af jer bestemt også! Jeg fik en del beskeder, efter mit post på Instagram. Derfor vælger jeg at vise og beskrive det her.


Jakke: Gina Tricot

Bluse: Min mormor har lavet den, men jeg har set lignende på nettet og i fysiske butikker før.

Nederdel: Vero Moda

Knæstrømber: H&M

Boots/sko: Skopunkten i Malmø

Taske: Moschino

Solbriller: Chiquelle


XX - AG

Likes

Comments

Contains affiliate links

I'm in love!!! Den her jakke taler til mig, wauuuuuw 😍

Jeg har fået en del henvisninger omkring den her jakke, efter jeg postede nogle billeder på min Instagram. Hvilket jeg godt kan forstå, da den er meget iøjnefaldende. Jeg er helt vild med farven rød! What a surprise, huh? Rød er bare en rigtig flot og meget varm farve, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Det er det samme med rød læbestift.. SÅ FLOT! Jeg får tit at vide, at jeg er rigtig pæn i rød.. Det ved jeg nu ikke helt.. Jeg kan bare godt lide farven haha! Jakken har en rigtig lækker kvalitet og er en perfekt forårs/sommer jakke. Den har de fineste små guld knapper, som ses på billederne. LOVEEEEE!<3

NÅRH... Nu til det I sikkert har ventet på.. Hvor er jakken fra?! Svaret er, ZARA! ((Direkte link til jakken HER))


- Jeg linker lige nogle lignende jakker/blazere.

1. HER - 2. HER - 3. HER

Er I lige så vild med farven rød som jeg? - Jeg håber, at det kunne give lidt inspiration og at I der er interesseret i jakken er blevet gladeeee <3

XX - AG

Likes

Comments

Nogen af jer ved det måske allerede, jeg forguder lange negle (dog til en hvis grad haha). Det kan godt blive lidt for vildt til mig, trods alt. MEN.. Nu til sagen..! Jeg har fået en del spørgsmål om mine negle, eftersom jeg er begyndt på at få lavet gel negle hos Lyborg Frisør. Jeg har fået lavet negle hos Lyborg 3 gange nu og jeg elsker det!!

Mine negles triste fortid haha: Jeg har i mange mange år flået, pillet og bidt i mine egne negle. Hvilket var for at sige det lige ud, en LORTE vane. Jeg kom så heldigvis ind i en rigtig god periode, hvor jeg slet ikke rørte dem og så skal jeg lige hilse og sige at de blev meget lange! Faktisk så lange, som de falske jeg får lavet i dag. Den gode periode holdte nok i en 3 års tid (vil jeg mene). Jeg havde selvfølgelig ups and downs, men det gik rigtig godt. Men men men... Så gik jeg desværre ind i en svær tid, med en masse angst, stress og depressions problemer og derfor begyndte jeg at få denne dårlige vane tilbage.. ÆV!

Så det er faktisk grunden til, at jeg får lavet mine negle OG selvfølgelig også fordi det er så mega flot! Det skal også lige siges, at neglene rent faktisk vokser under de falske. What a win win situation;))!


- Jeg inkluderer også billeder af de andre gange jeg har fået lavet negle.

1. gang = de sorte // 2. gang = de spidse røde // 3. gang de brun-røde med lidt kant.

Jeg kan virkelig anbefale Lyborg Frisør! Det skønneste personale og gode resultater <3

Jeg håber, at det var bare en smule interessant at læse om.

XX - AG

Likes

Comments

Min rejse-glæde er meget stor, som I måske allerede ved.:')) Jeg har nemlig lavet en mini serie her på bloggen kaldet "I want to travel the world!". Jeg har vist nogle af de steder, jeg drømmer om at besøge og her kommer de sidste for denne gang.

Del 3 af 3.


London

London, hvad gør du ved mig!.. Jeg har altid været meget forelsket i byen London, selvom jeg desværre ikke har besøgt byen endnu. :(( Jeg føler virkelig at England og jeg har en speciel connection. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg føler mig meget draget.

Gode grunde til hvorfor man skal besøge London:

  • 1. Fantastiske seværdigeder.. Der er så mange ting at se. Man kan udforske den royale-eller moderne side af London.
  • 2. Shopping, YAY! Hvis man skal til London, skal man selvfølgelig have sit kort fremme haha. Walking down Oxford Street!
  • 3. Gratis attraktioner. Der er mange seværdigheder og attraktioner, men det bedste af det hele er at mange af dem er gratis. Der er royale parker, Hyde Park, Bank of England museum, British Museum, og mange andre ting. Der er altid noget at lave.


--

Brighton

Brighton my love.. Brighton er en skøøøn kystby. Billederne ovenfor viser bare en form for glæde og liv.

Hvis folk har stillet mig spørgsmålet "hvor kunne du godt tænke dig at bo, hvis det ikke skulle være i Kbh" Og mit svar har altid været Brighton. Der er så fint og efter min opfattelse, er menneskerne SÅ venlige! Jeg har set meget af byen Brighton, gennem Youtuberne Alfie Deyes og Zoë Sugg og ud fra hvad jeg har set, er jeg HELT vild med byen!!!

Tanken om at bo tæt på vandet, er jo helt fantastisk. Sidde på stranden, se vandet flyde op mellem stenene og spise en is i sommertiden. Yes please!


--

Amsterdam

Forelsket?? Se lige de billeder altså... HOLD DA OP!! Da jeg sad og skulle vælge de her billeder, fik jeg med det samme tanken "Nyhavn i en større udgave". En rigtig hyggelig by med en masse lys og glæde.

Noget jeg rigtig gerne vil opleve i Amsterdam, er at tage på en kanalrundfart. Helt unikke omgivelser og en forhåbentlig fantastisk og meget afslappende oplevelse.


--

Så guys... Det var alt for min lille serie "I want to travel the world!" her på bloggen. Håber inderligt, at I har kunne lide at følge med! Kunne I godt tænke jer en ny af slagsen, så skriv det endelig. <3

XX - AG

Likes

Comments

Instagram@amandaguld