Tänkte berätta lite vad jag gjorde förra veckan då den va ganska händelserik i jämförelse med andra veckor. På måndagen jag inget speciellt. På tisdagen hade vi ett "prov" sista lektionen så vi fick sluta lite tidigare än vanligt så jag och min kompis bestämde oss för att åka skoter efter skolan och jag tycker det är så härligt att det är så mycket snö hemma så att man inte behöver åka så långt för att kunna åka skoter. När vi hade åkt skoter gick vi ut och gick med en hund jag brukar gå med ibland. I onsdags var det alla hjärtans dag och då var jag med en kompis och badade jacuzzi och vi badade i nästan 2 timmar vilket va så skönt och vi hade väldigt mycket att prata om så det va väldigt kul att vi kunde träffas ett tag mitt i skolveckan. I torsdags tog jag det bara lugnt och gjorde i stort sett ingenting. I fredags jobbade jag 3,5 timme efter skolan. I lördags var jag på lekland med mina kusiner och det va så kul att få träffa dom igen. I söndags åkte jag och några kompisar skoter i 4,5 timme, det va egentligen inte meningen att vi skulle åka så länge men vi råkade åka lite fel, sånt som händer ibland.

På fredag får jag äntligen sportlov och jag ser så mycket fram emot att bara få ta det lugnt och vila. Hoppas ni fått en bra start på veckan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vill bara flytta hemifrån när jag ser inredningsbilder. På bilderna ovanför ser ni en överblick av hur jag vill ha det när jag flyttar hemifrån, väldigt stilrent med ljusa och mörka färger.

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp och hade ont i halsen så stannade hemma från skolan, men jag var tvungen att åka till skolan ändå för att göra ett företagsekonomi prov. Hatar att pendla för det gick bara en buss som kom fram 13 och provet började 14 så jag va tvungen att vänta en timme i skolan innan provet skulle börja sen när jag hade gjort klart provet skyndade jag mig till bussen men missade den med 1 minut så var då också tvungen att vänta en timme på nästa buss och det är inte så kul när det dröjer en timme att pendla. Men eftersom att jag och min kompis va tvungna att vänta på nästa buss gick vi på stan och jag shoppade lite saker, sen gick vi även och fikade på espresso house.

Likes

Comments

Jag hade det fantastiskt bra på Gran Canaria, vi bodde på ett jättebra hotell i Maspalomas som heter koala garden suites. Vi hade all-inclusive så vi kunde gå och ta dricka, slush, chips, popcorn m.m när som helst. Det va varmt i stort sett varje dag, men fick ändå inte så mycket färg då jag har sämst pigment... Vi va till stranden och sanddynerna men fick inte så bra bilder därifrån då det blåste ganska mycket. Vi va även till några shoppingcenter, köpte lite saker t ex ett par jeans, en tröja, skor, parfym och en nyckelring med Stella på. Det enda som va jobbigt på resan va när vi va tvungna att vänta på bagaget på Arlanda i en timme men annars vad resten superbra.

Likes

Comments

Har precis börjat kollat på New girl efter att ha sett ett avsnitt på planet hem från Gran Canaria. Har endast sett 8 avsnitt men älskar det redan.

Lite senare hade jag tänkt lägga upp ett inlägg om Gran Canaria eftersom att jag inte uppdaterade så mycket när jag va där.

Likes

Comments

Imorse klockan 2.30 väckte mamma och pappa mig eftersom att vi skulle åka till Gran Canaria. Då var jag inte sådär jättetaggad på att vakna då jag endast sovit två timmar. Vid 3 satt vi oss i bilen mot Arlanda, när vi skulle parkera insåg vi att vi kommit till fel parkering och fick åka till den rätta. Sen när vi kom fram till Arlanda checkade vi in och gick lite snabbt på taxfree:n. Vid 7.20 skulle planet gått men det blev lite försenat då vi fick åka med ett annat plan än det vi skulle. Klockan 12.20 landade vi på Gran Canaria och runt 15 kom vi till hotellet, sen dess har vi bara ätit, ”solat”(va mest moln) och ätit mer. Nu ska vi gå och lägga oss, godnatt från Maspalomas.

Likes

Comments

Har jobbat onsdag till söndag så har inte hänt så mycket sen senaste uppdateringen. Det är därför uppdateringen varit dålig, men inatt åker jag till Gran Canaria så när jag är där ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt. Har lite resfeber just nu men hoppas det försvinner när jag sitter på planet. Hoppas ni haft en underbar helg!

Likes

Comments

Nu är det äntligen 2018, året då massa roligt händer. Lite roliga saker som händer det här året är att jag åker utomlands nästa måndag med min familj, ska gå på Ed Sheerans konsert, fyller 18 år!!! och ska ta körkort!! Därför tänkte jag att det är ett perfekt tillfälle för att börja blogga igen. Hoppas ni är lika taggade som jag inför 2018!!

Likes

Comments

Har idag åkt slalom för tredje gången och senaste gången jag åkte var för kanske 2 år sen. Men det gick faktiskt ganska bra ändå. Det enda jag hatar är när det är folk som stannar i backen för att jag är rädd för att åka in i dom, men det kanske bara är för att jag är en nybörjare som jag tycker så. Nu är jag helt slut så ska snart lägga mig.

Likes

Comments

Åkte skridskor idag igen, men idag blev det med Linnea istället. Efter det följde jag med mamma till Borlänge. Köpte ett par mjukisbyxor, lösögonfransar och en sminkborste. Just nu kollar jag på tv och ska snart lägga mig, har varit så trött varje dag sen jag har fått lov, men det är skönt att somna tidigt och vakna tidigt dagen efter.

Likes

Comments