Hoppade över idrotten för att jag är så sjuk, så började 12.30 med italienska, sen väntade en och en halv timme samhällskunskap som jag spenderade med att titta på misslisbell klipp med amanda, vi skrattade tills vi grät. Efter skolan åkte jag in till centralen och mötte Alida och Elin, nu är jag och Alida hemma hos mig och badar. Hon sover här så det blir mysigt!

Dagen till ära har jag på mig en tröja från Odd Molly, jeans från Tiger of Sweden, Hunters och jacka från Gerry Weber.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är sjuk idag så är hemma från skolan, rätt skönt ändå. Som alltd när jag är sjuk har jag spenderat dagen med att prata i telefon med mina kära vänner, planerat lite för sommaren och kollat runt på nätshoppar. Har världens beslutsångest, dagen den beiga barbour jackan kom in i affärerna köpte jag den, sen hittade jag en annan beige som jag också ville ha, så jag köpte den också. Och så måste man ju ha en skinnjacka också... Så nu har jag alltså tre vårjackor. Men barbourjackan är skitsnygg men så jävla mainstream, alla har den, så tråkigt. Man vill ju vara lite egen iallafall. Så funderar på att lämna tillbaka den, trots att jag tycker den är skitsnygg. Vad skulle ni gjort?Likes

Comments

Mitt smink började ta slut så köpt lite nytt i vecka.

Foundation - m.a.c puder - Clinique Puderborste - Kicks

Likes

Comments

Håller för tillfället på att färga min utväxt, den hade blivit för stor alltså. Dagen började iallafall med sovmorgon till 09.40 då vi hade matteprov. Gick sådär men kände mig så duktig efteråt så jag och Amanda gick till waynes och åt plättar. Sen hade jag Italienska och slutade 13.45. Tror jag ska träffa Alida idag, en bankomat hade tagit hennes kort så hon måste spärra och hålla på innan hon kan komma hit hahah!


Likes

Comments

Haha bilden ser jättestel ut men aja
Tröja - Rosebud
Byxor - Cubus
Svarta matta Hunters

Likes

Comments

Tröja- Tommy Hilfiger
Jeans- Tiger of Sweden
Skor- Primeboots

Pussar Amanda

Likes

Comments

Vaknade upp hemma hos Alida, vi hade chillkök här igår så det var superskönt att sova kvar! Vi har kollat på youtube klipp hela morgonen men nu ska vi börja röra oss in mot stan :) 

 

Likes

Comments