Gott nytt år till alla och här kommer då 2016 första inlägg. 2015 har varit händelserikt med både gråt och skratt. Men överlag ett super år med upplevelser med nya och gamla vänner ❤️❤️ och har dessutom kunnat idrotta (nästan) skadefritt och fått fina resultat.
Jag tror 2016 ändå kommer bli minst lika bra! Några speciella löften har jag inte men skall satsa på idrotten och själv må så bra som möjligt och umgås med vänner och få nya upplevelser.
Nyåret firades med många goda vänner och vid tolvslaget sökte vi oss mot torget och hela kvällen var mycket lyckad tack till alla!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas ni alla har haft en trevlig jul! Själv har jag ätit god mat, tagit det lugnt, träffats släktingar och vänner och tränat sådär passlit mycket. Jullovet kommer nog fortsätta ganska likadant och snart är det ju nyår! Planerna är ännu öppna men någonting ska ju hittas på.

Hade bra💋/-Amanda

Likes

Comments

Har ändå fått lite julfiilis fast det ännu inte har kommit någon snö. Har haft ganska fullt program här varje dag men imorgon blir det bara att ta de lugnt hemma. På fredag fortsätter sen ändå träningarna.

God jul💋/-Amanda

Likes

Comments

Var idag på en dagskryssning med handislaget till Tallinn och det var super mysig resa! Speciellt såhär i början av jullovet. Här är några bilder från staden och när vi var och äta i Vapiano. Hittade inte riktigt någo att köpa men får sen om vi på måndag far och shoppa till Helsingfors.

Hade bra💋/-Amanda

Likes

Comments

Hur gick tiden så fort?? Under två veckor till jul och jag är nog inte helt förberedd. Har inga julklappar köpta och massa skolarbete att göra och träningar. Annars har december härtills varit en bra månad och på bilderna ser ni lite händelser från de senaste veckorna (som lagkvällen och annat häng med vänner).
Idag var det också full dag med två träningar och skola och imorgon igen träning och på sönda match. Men efter det är det ju bara en vecka skola kvar så sen blir det verkligen skönt med låångt jullov!

Hade bra💋/-Amanda

Likes

Comments

En liten update igen om vad som allt har hänt. På torsdan överraska vi Daniela som hade födelsedag!!! Och på kvällen vart de sen UV och träffa alla vänner. På fredag var det tacokväll hos Emil. På lördagen vart det första match som vi vann och efter det på kvällen träffa jag igen kompisar. Så har haft ganska så fullt upp hela veckoslutet och provläsningen har väl gått sådär. Men som tur är sista provet imoron. Ända har jag ganska fullt idag med att först åka till butiken, sen träna och ännu och se på match ikväll. Hoppas provet ändå går helt bra.
Men här får ni nu några bilder från de senaste dagarna.

Hade bra💋-Amanda

Likes

Comments

​Tittade igenom lite bilder från sommaren och saknar värmen!! Men men va kan man när vädret ser ut som de gör. Annars har jag bara två prov kvar på måndag och tisdag så det är helt skönt. Dessutom är veckoslutet redan ganska planerat med träningar och tacokväll på fredag och match och träffa vänner på lördag. 

Hade bra💋-Amanda

Likes

Comments

Har varit lite annorlunda program i skolan på sista tiden. Igår och idag ordnades det café i skolan och så mysigt var det 👇🏻 med alla lampor och musik i aulan. Igår hade vi också lite extra program under dagen som alltid är helt skönt med lite omväxling i höstmörkret.
Imorgon vanlig skoldag men filosofiprov på morgonen så idag har jag bara lästlästläst, hoppas det nu går ganska bra!

Hade bra💋-Amanda

Likes

Comments

Liten update här igen. Har igen blivit ganska dålig på att uppdatera pga för mycket skolarbeten och dessutom har jag varit flunsig nu en tid.
Bjuder på lite bilder från senaste tiden och tänkte berätta lite om veckans program. Imorgon blir det skola från 8-16 o efter det till Hesa me lite vänner på pizzanight. Torsdagen är för stunden ännu utan planer men kanske man borde läsa på prov då för snart är de ju provvecka... Fredagen blir säkert en lugnare dag o hopps på att ja kan träna då. Lördag har vi två matcher så bara handboll då och på söndag har vi "talko" med handbollslaget.
De va nu kort om vad som händer denhär veckan o ska försöka uppdatera lite bättre.
Hade bra💋-Amanda

Likes

Comments

Igen har det blivit en liten paus men har haft massor som hänt nu, både bra men också dåliga saker. Skall försöka få allt att rulla på igen och hinna göra allting. Denhär veckan har ändå börjat ganska bra och på veckoslutet var jag på läger med många av mina vänner. På måndagen var det skola och sen punttis med Nea. Tisdagen bestod av skolhandis ( tyvärr slapp vi inte vidare), dansövningar och ännu träningar på kvällen. Idag var det lång skoldag från 8-16 efter det kom jag hem och åt mat och sen for vi en sväng till stadium (bilder 👇🏻) och ännu träningar på kvällen. Resten av veckan är planerad redan med kompishäng och träningsläger på veckoslutet.

/ smartshaker / Nike PRO topp / Nike PRO t-skjorta / himmel shorts /

Hade bra💋-Amanda

Likes

Comments