Header

Hej älsklingar, då har vi installerat oss på hotellet i Miami och krupit ned i sängarna.

I fredags steg jag upp klockan 5 på morgonen och hade därefter ärenden både innan och efter jobb. Jag åkte därefter direkt hem till mamma och pappa där vi hämtades upp av en buss som skulle ta oss till Köpenhamn. Allt gick bra och vi anlände i god tid och hade det riktigt mysigt! Såhär såg jag ut efter att ha varit uppe och i full gång i 24 timmar.

Därefter har jag inga fler bilder på mig, det var förseningar utan dess like både i Köpenhamn och London, så vi hann gå igenom många om och men innan vi kom iväg. Väl i Miami fick vi fel hyrbilar, men med ett järngäng som detta är det inga problem. Stämningen hölls positiv och glad ändå, och nu ligger vi här, övertrötta och lyckliga i Miami med 49 vakna timmar i sträck och hela resan framför oss 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Båda familjerna under ett och samma tak.
Som ni kanske redan förstått så är det så kommer det upp en bild på mig om man googlar ordet "familjekär". Lyckligtvis är både jag och N väldigt lika på den fronten. Så i lördags samlade vi våra familjer hemma hos oss för lite julfika och glöggmys. Det var så himla mysigt! Vi hade bakat, pyntat och köpt pyssel, så folk hade att göra hela kvällen och en bra bit in på natten :)

Vi båda har ju även ganska stora familjer, så trots att inte alla kunde komma så var vi över 20 personer, haha! Men det är som sagt bara mysigt, och jag mår aldrig så bra som när jag får ha mina kära nära!

Likes

Comments

Om exakt två veckor sitter jag på ett plan mot lite skön och härlig ledighet. Gud vad jag längtar!
Trots min extremt långsamma tisdag och trots att min fredagskänsla (redan!?) är stor som ett hus så känns det skönt att det bara är onsdag. Jag har såå mycket som ska bli gjort innan vi drar! Så jag tänkte försöka beta av en del av det idag!

Önska mig lycka till!
Hörs senare 😘

Likes

Comments

Hej hjärtan!
Idag är en sån där lång dag där sekunderna nästan kryper fram. Självklart kan det vara skönt ibland. Särskilt när man har en att-göra-lista som aldrig tycks ta slut, haha! Men idag har jag bara en sådan känsla att allt går så långsamt och det liksom kryper i mig. Haha!

I fredags var det som sagt julbak hos min mor & far, det var hur mysigt som helst! Här är några smarriga bilder därifrån, man blir ju hungrig bara genom att titta på bilderna 😂


Likes

Comments

Hej Älsklingar!

Förlåt för dålig uppdatering i helgen! Det har varit så fullt upp att jag helt enkelt inte hunnit med, och så var det måndag igen - något jag inte alls känner mig särskilt redo för. Men dagarna går fort så snart sitter jag nog här igen och skriver om att redan är fredag, haha!

I lördags hade vi båda familjerna över på Glöggmys, och jag hade så svårt att se hur vi skulle få plats med allihop i vår lägenhet. Man tänker att det ju bara är familjerna, men vi blir ju så himla många. I lördags var vi alltså 22 personer hemma hos oss för lite glöggmys och det var hur härligt som helst!

Jag hade julpyntat redan i onsdags, och på fredagen åkte jag direkt från jobbet, hem till Mammi & Pappi för julbak tillsammans med dem, N, E och moster Tojja. Hur mysigt som helst och vi höll på till en bit efter 1 på natten. Det resulterade i att N hade somnat på soffan och jag inte orkade köra hem, så vi stannade faktiskt och sov över, för första gången sedan vi flyttade till vår lägenhet.

På lördagen vaknade vi och åt frukost tillsammans med resten av familjen innan vi begav av oss hemåt för att sätta i ordning innan alla kom. Här kommer lite bilder från julpyntet jag fick upp i onsdags.

Likes

Comments

Godmorgon & Happy Friday mina fina!
Gud så trött jag är idag! Det blev en sen kväll igår, då vi direkt efter jobbet åkte till Halmstad för hockeymatch samt mys med syskonen Bus, och upp tidigt idag! Jag var verkligen så taggad på Black Friday, och nu är jag så besviken!

Nr 1. "BLACK WEEK" !? Vad är det ens?!
Det tar ju bort allt det roliga från att det är själva fredagen som allt är superbilligt på. Det är ju där spänningen ligger! Man vet inte riktigt vad det är som ska vara nedsänkt, alla butiker öppnar supertidigt och du måste stå först i kö / vara redo på sidan för att ta del av dessa super-deals. Men nej! Då tar vi bort den roliga delen, minskar rabatterna och drar istället ut det över en hel vecka. Så att man byter ut Superbilligt, Supersnabbt och Superkul mot Lagom billigt, Lagom snabbt, och ganska tråkigt.

Nr 2. 20 - 30% räknas INTE som black Friday...
...enligt mig, de rabattkoderna får man ju stup i kvarten från varenda influencer där finns. Det ska ju märkas att det är en dag om året som allt är sjukt billigt, och man ska verkligen märka skillnaden på Black Friady och en vanlig jäkla rabatt.


Nog om det!
Idag är det fredag, och ingen är gladare för det än jag, veckans bästa dag. Idag ska jag nämligen ha julbak hemma hos mina föräldrar. Gud så mysigt, efterlängtat och välbehövligt. Mer om det får ni imorgon och kanske någon live-uppdatering ikväll.

HAPPY FRIDAY!

Likes

Comments