Spontan resa

I lördags vaknade jag tidigt och gjorde mig i ordning, körde sedan till Coppet. Hade problem med parkeringen :) och de franska parkeringsskyltarna :) vilket ledde till att jag upplevde ett mindre nervsammanbrott :). Nåväl till sist kom jag mig till tågstationen och hann med tåget till Geneve. Där väntade jag en stund på nästa tåg som skulle ta mig till dagens destination, nämligen Schweiz huvudstad Bern. Fick uppleva otroliga vyer medans tåget tuffade igenom landet!

Väl framme i Bern spenderade jag de första timmarna med att gå runt och beundra den vackra staden, gjorde även lite shopping. Dagens höjdpunkt och orsaken till mitt besök i Bern anlände till staden strax efter kl. 16. Då plockade Clem upp mig. Resten av dagen spenderades i hans sällskap.

Vi gick längs floden Aare tills vi hittade en plats att bänka oss på. Sedan badade vi i floden, som rinner genom staden. Det var verkligen en upplevelse (och lite skrämande) att bara lägga sig ner i vattnet och flyta med den kraftiga strömmen. Efter "flod hänget" tog vi oss tillbaka upp till stan för att äta middag. Sedan gick vi bara runt i skymningen och talade innan det var dags för mig att ta tåget tillbaka till Geneve.

Orsaken till att jag åkte och hälsade på killen i Bern var till en början ett skämt, som sedan blev till verkliga planer. Han gör för tillfället militärtjänst där och hade lite ledig tid över under lördagen. Verkligen så glad att jag åkte dit!

  • MinResa
  • Nära Grilly, Frankrike

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229