Socker söt kille!

Min gårdag var helt fullproppad med program! Och dessa program skall jag dela med mig av nu. Hade skola från 09:30-14:05, fick dock sluta lite tidigare vilket gynnade mitt tidsschema. Plockade upp Buster och några minuter senare plockade vi upp Nadja. Åkte via en butik för att inhandla en blombukett till kära Emma, med oss hade vi även ett paket från alla arbetskollegor som innehöll lite stuff till bebisen. Innan färden till Björköby påbörjades släppte jag av Buster hos sig.

Det var såå fint längs vägen till Björköby och vädret var strålande vilket bidrog till att det var himla härligt att köra dit. Väl framme välkomnades vi av Emma och lilla Hannes, så himla socker söt kille! Blev bjudna på kaffe och bulla. Vi satt mest och pratade och beundrade killen. Tiden där flög förbi och mitt i allt närma klockan sig 18:00 då började vi köra tillbaka hemåt.

Nadja kom till mig och gjorde mej sällskap på min promenad med hunden, sedan satt vi i köket och talade innan vi bestämde oss för att plocka upp My från tåget när hon anlände från Helsingfors. Vi körde in till stan och slog oss ner vid Little Pub med varsin öl i väntan. När My anlände skjutsade vi hem Nadja och My steg av vid sig. När jag kom hem tog jag ut Kassu på kvällspromenad.

​När jag just var på väg i säng skickade min vän Chris att han och hans vän planerade komma och hälsa på mig. Jag var himla trött men drog mig ändå ut för att prata med dem en stund, vilket jag inte alls ångrar. Ser Chris så himla sällan nuförtiden därför var det så himla rolig att se den grabben!

Även denna lördag är fullsatt med program. Men mer om det senare, skall börja dagen med en promenad i ett inte alls lika vackert väder som igår..

  • Nöje
  • Nära Korsholm, Finland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229