Polo

Igår, söndag, började dagen som alla andra söndagar hittills. Gick ner till marknaden och handlade lite färsk frukt, bröd, ost och juice med Maddie. Sedan gick vi till Divonne sjön och picknickade och talade i någon timme. Efter det traskade vi tillbaka upp längs backen till vår gata. Jag gick snabbt hem och bytte kläder och sedan över till Maddies.

Vi tog bilen och styrde kosan mot Mies. Orsaken till att vi åkte dit var en polo tillställning. Varken jag eller Maddie hade nånsin sett en polo match i verkligheten, ärligt talat har jag väl endast sett polo på film XD Nåja det var faktiskt riktigt trevligt att följa med en match, men det räckte bra för oss. Vi gick även runt lite på området och klappade hästarna!

Vidare från polon körde vi till Geneve sjön och slog oss ner på en gräsplätt. Fast det var lite molnigt var det super varmt i luften och vi var verkligen i behov av ett bad så självklart simmade vi i sjön.

Idag har barnens sista lediga vecka startat. Den har inletts med rums städning, lite tjafs angående städningen, lite mera städning och slutligen var det jag som städade. Ser faktiskt fram emot denna veckas slut eftersom den vanliga rutinen drar igång nästa måndag. Men det är länge kvar tills dess och mycket skall vi hinna med!

  • MinResa
  • Nära Grilly, Frankrike

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229