Penkkis inlägg som lovat

För en gångs skull skall jag hålla ett inlägg jag lovat. Nämligen inlägget angående Penkkis. Som jag tidigare nämnde är det svårt, nästan omöjlig att beskriva hur otroligt rolig och lyckad dagen blev. Det är nog nånting man måste uppleva själv för att förstå!

Dagen började med tidig väckning jag fixade till min Harley Quinn utstyrsel och förflyttade mig till skolan för att förbereda inför dagens program och "glam brunch", som vi 3or bjöd på till lärarna. Efter vi plockat i oss lite mat var det dags att klotta ner de yngre i skolan med smink ( kan tillägga att jag verkligen njöt av att göra det since jag själv varit 2år i rad på blacklist och pinats av de äldre i skolan, nu fick jag min hämnd hehe XD ). Sedan började vårt program för hela skolan som hade "TV-tema". Programmet blev bättre än vi hade förväntat oss och det kändes kul att få så bra feedback av lärarna. 11:30 anlände lastbilsflaket till skolan och vi intog det, hängde upp våra lakan och värmde upp rösterna för att orka skrika oss hesa under tiden vi körde runt torget. Stämningen på flaket var verkligen top notch!

Idag är det exakt en vecka sedan denna dag och det känns nästan sorgligt. Tiden går så fort! Själva Penkkis dagen bara flög förbi så ifall någon som ännu har Penkkis fram för sig läser detta vill jag ge er ett råd:
TA VARA PÅ DAGEN ORDENTLIGT!

BIld lånad av Iisa

Bild lånad av Anna

Bild lånad av Kajsa

Bild lånad av Ronja

Bild lånad av Iisa

Alla bilder i inlägget är inte mina! Under lånade bilder hittar ni länkar till klasskompisarnas inlägg angående Penkkis. Uppmanar er att kika in på deras bloggar och se mera fina bilder och läsa om dagen från deras synvinkel!

  • Nöje
  • Nära Korsholm, Finland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229