Hett tips

Denna salva är guld! Läste detta inlägg på Sara Möllers blogg angående salvan och tänkte "varför inte testa den" och mildamatilda vilken skillnad jag ser på min hy efter endast en veckas användning. För att få mera information angående EMS-salvan rekommenderar jag er att klicka på länken till Saras inlägg.

Kort sagt skall salvan hjälpa mot finnar och ålderstecken. Finnar har kommit och gått i mitt ansikte sedan pubertetens start. Vissa perioder mer än andra, speciellt vintertid har min hy varit katastrofal, påstår inte nu att min hy är felfri efter jag börjat använda denna salva men ser enorm skillnad från tidigare! Salvan gör hyn mycket len, den doftar himmelskt gott och ger ansiktet ett glow som jag aldrig upplevt med någon annan produkt. Självfallet är det skillnad från person till person vad som passar för en men vill du testa något nytt rekommenderar jag starkt denna produkt!

Jag klickade hem detta mirakel från shopping4net och betalade inte ens 20€ för den, värd varenda penni!

Kan även tillägga att jag för några dagar sedan besökte skönhetssalongen Vasa Day Spa och fick en ansiktsbehandling som hette något i stil med havets friskhet isch (?). Även denna behandling kan vara en bidragande faktor till att min hy för tillfället känns så ren och fin. Jag försöker att med jämna mellanrum klämma in en ansiktsbehandling även fast de kostar lite mera, men det är verkligen bra för i alla fall min hy att bli ordentligt rengjord och skrubbad nu som då på annat sätt än vad jag själv repeterar morgon och kväll.

  • Hälsa
  • Nära Korsholm, Finland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229