Hej alla bortglömda fans

Ni är antagligen lika chockerade som jag över att se ett inlägg poppa upp här. Hehe ja det är verkligen last year since jag hörde av mig, bokstavligen.

Men andas varje dag gör jag fortfarande, mycket har hänt sedan sist och inom de kommande månaderna kommer mycket att hända. Redan den inkommande fredagen drar vårens studentskrivningar igång, är jag redo? Nej. Och nästa vecka blir det Penkkisfirande, Abikryssning och festande till tusen innan läsledigheten drar igång. Just nu är min framtid angående studier, livet och planer ett enda kaos men jag tar en dag i taget och hoppas på att saker och ting faller på plats med tiden :)

Som avslutning på denna comeback (.. haha nej ursäkta om jag fick upp förhoppningarna på aktivare bloggning för det garanterar jag icke) bjuder jag på två bilder från dagens lunch med My vid Raawka. Åt supergod sallad och soppa och till efterrätt en rawcake.

Vem vet kanske ni hör av mig igen si sådär om jag blir student? Well hadeee tills nästa gång

  • Vardag
  • Nära Korsholm, Finland

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Du behöv ju som int ge en förhoppningar å sen säg att du kommer skriv först då du blir student?!?!?!?!!!?
amandaems
amandaems,
HAHAHA nå om du har riktit tur kanske ja klämmer in nått inlägg där före lr vem vet kanske ja dröjer ända ti nästa jul? Den som lever får seee 😉nouw.com/amandaems
Sophiah
Sophiah,
Mums vad gott!! Kram<3nouw.com/sophiah
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229