Good days, good times

Min lördagskväll spenderades i sällskap av några tjejkompisar som jag inte umgåtts med på sjukt länge! Vi började kvällen vid Fondis med lite drinkar, pommes och snack. Verkligen så kul att träffa dem på fritiden och pladdra och skratta om allt och inget, borde göras oftare!

Klockan tickade framåt och när den närmade sig halv 12 förflyttade vi oss till Fontana, vilket för mig blev en spontan utgång. Hänger mycket sällan där, om det vankas utgång slutar kvällen oftast vid Ollis för min del men icke igår. Vid Fontana anslöt vi oss till ännu mera vänner och dansade halva natten. Summa summarum hade jag alltså en riktigt lyckad kväll!

I morse vaknade jag av solstrålar som smög sig in i mitt rum. Tog mig förvånansvärt snabbt upp ur sängen drog på mig kläder och kopplade hunden. Hade planerat gå på långpromenad men ändrade mig snabbt. Istället blev det skogspromenad. Vintern är som ni kanske vet inte en så stor höjdarårstid för mig bortsett från några få undantag. Skogspromenader med Casanova en solig vinterdag är ett av dessa undantag!

Så himla njutbart att få starta söndagen på detta sätt! Ibland är livet lite för bra för att vara sant, ta vara på de stunderna gott folk :)

  • Nära Korsholm, Finland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229