Framme: 2 760,6 km hemifrån

Imorse kramade jag mamma och pappa hejdå några sista gånger. Sedan traskade jag egendom säkerhetskontrollen och påbörjade mitt enmannars äventyr. 10 över 7 lyfte flyget mot Arlanda, fint gick det. Efter ankomst i Stockholm sökte jag snabbt och enkelt upp gaten varifrån Geneve flyget skulle avgå.

Hade bara lite på en timmes mellanlandning så behövde inte vänta länge på nästa flyg, vilket var skönt. Hade ändå lite tid över och var vrål hungrig så jag gick och stoppade i mig lite frulle. Sedan steg jag på nästa flyg och somnade bums.

När jag vaknade slog det lixom mej att detta är på riktigt. Jag åker iväg till ett främmande land för mej en främmande familj som jag kommer bo hos och jag kunde inte vara mer exited men ändå skrämd på samma gång?!

Väl framme I Geneve gick allt super, båda väskorna rullade ut på bandet relativt snabbt och jag blev upplockad. Hann dock uppleva ett panikmoment när jag inte hade någon aning om var jag skulle söka efter familjen, inte hade jag heller deras nummer eller internet. Men det löste sig när vi i princip råkade gå in i varandra, så passligt!

När vi äntligen anlände till Divonne fick jag träffa hela familjen, se huset och bosätta mig i mitt rum. Vädret idag har inte varit något vidare så dagen har mest gått ut på att umgås med familjen och lära känna dem, vilket har gått jätte bra redan från starten! Har även packat upp allt vad jag släpat med mig hemifrån. Nästa steg är att göra rummet lite mera personligt men det kommer väl med tiden.

Nu är jag totalt utmattad efter denna dag. Det är dags att stupa i säng och förbereda sig inför en ny dag imorgon. Önskar er alla en trevlig helg och en god natt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229