Dead men tell no tales

Idag har jag för första gången på öö jag vet inte ens när fått sova utan att behöva vakna till ett alarm, det anser jag nu för tiden vara lyxigt! Mot klockan 13 åkte jag med mamma in till stan för att *trumvirvel* kolla på en lägenhet. Fanns både bu och bä med den men överlag gillade jag den, dock inte bestämt mig ännu om jag vill ha lägenheten eller ej. Antagligen kommer detta fram över vara ett ångest beslut för mig hehe.

Åt sedan mat vid mamma innan jag på nytt tog mig in till stan för att träffa min vän Lukas vid bion. Det var nämligen dags för oss att äntligen få se filmen vi väntat på i ca tre år, Pirates of the Caribbean 5. Alltså dessa filmer hur kan man inte älska dem?! När filmen började satt både Lukas och jag som små förväntansfulla barn på julafton, vi båda har verkligen sett fram emot denna film och nu väntar vi på nästa! Den var enligt mig toppen bra och Johnny Depp som Jack Sparrow är lätt en av mina favorit fiktiva personer!

Efter bion skyndade jag vidare till gymmet för att avsluta söndagen med ett härligt bodybalance pass. Alltså kan jag konstatera att allt som allt har jag haft en suverän söndag.

Imorgon nalkas det pre-student brunch hos Ronja med några flickor från skolan innan kvällsskift vid Bernys. Hjälp nu börjar det vara okej att nervositeten kryper sig på, eftersom nästa veckas lördag står jag i stadshuset med alla andra VG abiturienter 2017 och blir ut examinerade. Känns overkligt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229