Brinn pengar brinn

Den första månaden i Frankrike är förbi. För varje dag som går börjar jag känna mig allt mera som hemma. Under den senaste tiden har jag även skaffat lite saker till mitt rum för att göra det mera hemtrevlig och "Amandigt".

I torsdags blev det en Ikea tur med Maddie. Saknar dock fortfarande lite grejer så blir antagligen en till tripp under nästa vecka. Idag åkte vi till Nyon för att fixa varsitt demi-tarif kort åt oss. Sedan lunchade vi där innan vi körde tillbaka till Divonne för att spendera eftermiddagen på byns spa. Fredag och spa det blir ju nästan inte bättre än det?!

Efter spat drack vi kaffe hos Maddies och planerade lite framtida resor, innan jag åkte iväg för att plocka upp kidsen från skolan. Spa harmonin höll i sig tills mjölkpaketets innehåll flög ut över det nystädade köksgolvet, väggarna, tillbehören och så vidare :)... Efter middagen mötte jag upp Maddie igen och tillsammans gick vi ner till byn för en drink. Lite senare anslöt sig även Leight till Sangria kalaset. 

När jag tänker tillbaka på dagen kommer jag att tänka på Kents låt "brinn pengar brinn" vilket beskriver dagen ganska bra, men summa summarum har min fredag varit toppen (bortsett från hålet i plånboken och mjölk incidenten). Önskar er allt en trevlig helg! xo

  • MinResa
  • Nära Grilly, Frankrike

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229