Breakfast in bed

Inte mycket sker atm guys. Det vanliga som jag skriver om i alla andra inlägg mat, träning och halvhjärtad läsning. Igår satt jag på balkongen och njöt av strålande vårsol och gjorde min sista ansträngning inför morgondagens studentprov i samhällslära (sista provet!!!). Förhoppningarna på resultatet är dock låga, väldigt låga. Mot senare delen av gårdagen hämtades pizza som åts framför tv:n.

I morse (läs: förmiddag) dukade jag upp frukost åt oss i köket. Men på X's begäran förflyttades den till sängen. Lite senare på dagen plockade jag upp Ebba. Parkerade bilen vid vattnet och tog sedan en promenad i ett blåsigt men soligt väder, trevligt att utbyta tankar med henne!

Älskar verkligen denna tid på året när det märks att dagarna blir längre på grund av att det är ljust utomhus. När vädret presterar som det gjort de senaste dagarna blir man så glädjefylld och förväntansfull inför ännu varmare väder, vårkläder, viljan att spendera tid utomhus och man vet att sommaren lurar runt hörnet! #Måbra

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229