Appreciate the little things

MIn lediga dag i torsdags satt finfint! Himla trevligt att få umgås med William som jag inte sett på väldigt länge. Fredagen drogs igång med kick start 06:45 spinn45 på Ladys i sälskap av Nadja, följt av lite abs träning. Sedan tog vi frukost vid 1 rum och kök. Gick via butiken och åkte hem till mig. Bänkade oss i solstolarna och njöt av solen som gassade. Njöt även av ett härligt fruktfat. Allt detta hann vi med innan klockan 15 när jag åter igen infann mig på arbetet.

Idag har jag jobbat catering från Kesmo och kvällsskift vid Bernys mycket mer än det har jag inte hunnit med. Imorgon får denna trötta tös sova ut för jag har igen en ledig dag, woho, och även den dagen har några program inplanerade på eftermiddagen. 

De senaste dagarna har jag mått så bra även fast det varit mycket på gång. Men jag har mer och mer börjat lära mig att uppskatta de små sakerna som dagarna medför, vilket jag anser är viktigt att kunna göra. Hoppas ni haft en kanon helg och att även ni uppskattar små saker i vardagen, tips avsluta dagen med en tillbaka blick och plocka fram något positivt som skett. Kram och #måbra!

  • Nära Korsholm, Finland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229