8

Hemma i kalla Finland igen. Gårdagen gick ut på att tåga från Helsingfors till Vasa, nästan direkt jag anlände hem hoppade jag i bilen för att utföra ett frissa besök. Såå fräscht med friskt hår igen! Resten av dagen gick ut på att kolla 13reasons why och jetlagga i väntan på att X skulle komma hem från jobbet. Hemkomsten blev runt 3 på natten, då förflyttade jag mig till stan.

Idag har vi vaknat tidigt, varit på kläd och matshopping, hälsat på mamma, kokat mat, spelat fotboll med X vänner (ok jag kollade på och förbannade mig över värmeskillnaden mellan Thailand och Vasa). Klockan 21:00 befann X och jag oss på bion för att se Fast & furious 8.

Dessa filmer är ju något av det bästa jag vet. Även den nya var absolut godkänd! Dock tog overkligheten över nu som då, rejält. Men diggade den starkt ändå! Liksom hur kan man inte gilla alla fast filmer?!

Småningom skall jag börja göra mig klar för sängdags. Imorgon inväntar nya äventyr för min del. Börjar nämligen på mitt nya sommarjobb vid Berny's i Replot. Nytt jobb, samma bransch alltså restaurang branschen, var jag trivs som fisken i vattnet ;)

  • Nära Vasa, Finland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229