2dagars semester

Wow i helgen var jag ledig fredag kväll och hela lördagen, det händer sällan hörni! På toppen av det var även My ledig på lördag. Även det händer sällan att vi är lediga samtidigt. Det firades med en dag full av planer.

Vi hoppade i bilen på lördag eftermiddag tillsammans med LIsa och Tobbe. Jag agerade chaffis och vårt första stopp blev Friends&Brgrs i Jeppis. Vidare därifrån styrde vi mot Kronoby och förfest innan vi intog slut destinationen Klacken i Lillby för att se Freddy Kalas. Ja se honom var ju lite svårt eftersom det var full proppat med människor. Men hörde och dansade till musiken gjorde vi. Efter tillställningen styre vi kosan tillbka mot Jeppis med en simpaus i ingenstans mitt i natten innan vi fick vår nattmat vid Korv Göran's. Var inte hemma fören tidig morgon med en lyckad dag bakom oss.

Under de kommande två dagarna är jag ledigt och den tiden skall tas vara på i form av mini semester med min mamma. Imorgon åker vi ner till Åbo och tar båten till grannlandet och Stockholm. Verkligen välbehövligt med en paus från vardagen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229