Idag är det kyligt och blåser "farliga stormvindar" som Alfons säger här i Arboga. Vi är glada för att solen lyser och fina tips om hur bilderna ska bli bättre. Sand innanför såväl kläder som i ögon och mun, och det känns helt okej. Väntar just nu på att H ska köra klart sitt näst sista pass och sedan ska vi fika och börja packa ihop. Ett pass kvar sen åker vi hem. Ska bli skönt att sova i en riktig säng samtidigt som det känns tungt att mitt sista lov någonsin är slut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns tillfällen när allt känns rätt. När man vet att man hittat rätt och när man vet att man aldrig kommer hitta något bättre. Idag är en sån dag. En dag där allt är perfekt och jag känner mig som allra lyckligast.

Likes

Comments

Im back! Med nya bilder och ny inspiration. Nu ska jag gå upp och packa husvagnen sen bär de av mot arboga, är så taggad!

Likes

Comments

Lever på vätskeersättning, ipren och avslagen cola. Har åkt på magsjuka, som minst lägligt kom den med. Återkommer när jag är levande igen.

Likes

Comments

Vi fick med oss en hel del saker hem igår både från Ikea och Biltema. Nu ska vi nog klara oss i husvagnen till en början. Kastruller, täcken, lakan osv kommer vi att ta hemifrån till en början, för att hålla kostnaderna nere i alla fall lite. Sen är det lite småfix som krävs och sen ska vi besikta den! Längtar så otroligt mycket tills vi ska premiäråka nu och hoppas verkligen allt går som de ska!

Likes

Comments

God morgon! Har varit vaken sedan straxt innan sju men låg kvar i sängen till halv nio. Har hunnit städa lite, käkat frukost och fixat håret. Hampus står i duschen just nu och jag ska sminka mig, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Vi ska iaf gå upp på vinden och hämta lite saker. Är det någon som är sugen på att se vad vi fick med oss från Ikea och biltema igår? Hoppas ni alla har en fin lördag!

Likes

Comments

Efter skolan plockade Hampus upp mig och så åkte vi mot stockholm. Började med att stanna på biltema för att köpa riktigt tråkiga men nödvändiga saker till husvagnen, och sedan fortsatte vi mot Ikea. På Ikea köpte vi tillbehör till husvagnen som kommer behövas så som plastmuggar, skålar tallrikar osv. Det var riktigt kul och vi fick med oss mycket fint hem! Sedan åt vi middag där innan vi började åka hemåt. Just nu befinner vi oss på motorvägen och det är riktigt äckligt att köra eftersom de är snöblandat regn och kolsvart. Det är ca 4 mil kvar och jag är riktigt trött så det ska bli skönt att komma hem och vila. Hur är vädret hos er? Fick ni se dagens solförmörkelse? Här har molnen täckt himlen hela dagen och det märktes knappt.

Likes

Comments

Idag är det den 20 mars, och det är inte bara otroligt viktiga down syndrom day, utan även dagen då vi tillsammans bär vitt. Vi bär vitt för att minnas alla fantastiska barn som lämnat oss för tidigt. För att visa alla föräldrar som har varit med om det alla värsta som kan hända att de inte är ensamma. Att vi tillsammans minns, minns alla de barn som har lämnat världen. För så länge vi minns finns dom.

Jag bär vitt idag, gör du också det?


Bilden har jag lånat från frantastiska Patricia som bloggar på: http://mammasangel.vimedbarn.se

Likes

Comments

I morse fick jag skjuts till skolan av Hampus vilket var sååå skönt. Tänk att 20 min kan göra så mycket på en morgon. Har precis haft UF och gjort en utvärdering och nu är det bara två dagar kvar till helg! Ska bli så himla skönt med helg.

Efter skolan ska jag åka förbi körskolan och göra två prov sedan blir det mot norrköping med Hampus. Så himla mysig dag.

Likes

Comments