tjo, inte så bra med de där att blogga varje dag✌️
Men vet i fan va ja ska skriva, Chanel är fin som vanligt o alltid lika rolig o rida, har börjat kräva mer av henne nu i galoppen o hon är så arbetsvillig o protesterar inte nånting 👏

Ska på första hoppträningen på torsdag , haha kommer väl dö eller nåt 😴

Idag tänkte jag försöka mig på o rida ut i skogen på na, går nog bra ✋


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

nån/några som vill att jag ska börja skriva lite igen nu när jag fått ny häst.
Iron är såld, till en underbar familj i Skåne o de va de jobbigaste jag gjort i hela mitt liv..
Eddy är på foder hos familjen som vi sålde bamse till, känns jätte bra för det är en super familj och som vi litar på.

Så i onsdags den 22, för exakt en vecka sen, kom min nya häst med lastbil från stall Veldstar i Holland, Chacco Chanel.
Hon är 5 år, född i Tyskland hos Paul Schockemöhle. Hon är efter Chacco Blue, har mycket Contender i sig så de är en as grym stam i henne ✌️

Hon är världens finaste, red henne första gången i lördags, och hon förvånar mig för varje dag. För att vara 5 år så är hon så mjuk o följsam, positiv och arbetsvillig. Även fast hon är stor , nästan 170 i manken, så är hon lätt i kroppen och inte ett dugg tungriden. Hon har knappt några muskler så det är det vi ska jobba på ett bra tag framöver ✌️ men trots det så kämpar hon på utan att protestera när jag pressar henne att arbeta.Likes

Comments
Likes

Comments

tjenatjena, har velat fram o tillbaks nu men känner ändå att efter typ ett halvår vill ja börja blogga igen 😁
vad har hänt då?

jo de va ju ett tag sen ni såg mig här haha, men ja ni..
våra hundar har fått valpar, isa & fiffi, blev 9 men tyvärr så dog 4 stycken av olika anledningar så vi har 5 stycken kvar.. Dom har precis öppnat ögonen så dom är ungefär 2 veckor gamla.
jag har kvar iron & eddy, dom har precis flyttat till sommarbete o trivs som fisken i vattnet, idag ville dom inte ens komma in utan bara stog o glodde på oss även fast det regnade..
Iron är kvalad msvB, så hoppar numera LA/MSVB på honom (110/120), ibland går det bättre och ibland sämre, har som bäst två rivningar o då kändes det riktigt bra.
Eddy har tyvärr bara en nolla i La och behöver två till innan msvB, vi har en slags förbannelse över oss (eller en förbannelse över mig som jag har haft sen 4 d-ponnys tillbaks) vilket är att i LA så får vi Alltid en bom ner, ett pet, har rivit sista hindret på en bana typ 3-4 gånger nu ? så de känns riktigt jävla surt men vad gör man..
Igår var jag på ridprov på Strömsholm, på gymnasiet där. O vilken jävla skola, det är en chans i livet man får att gå där så jag kan inte hoppas annat än att komma in. Men gjorde som sagt ridprov där igår, kändes SKIT för var tvungen att rida i dressyrsadel som jag aldrig nånsin gjort innan men när ja kollade på filmen som pappa hade filmat så kändes det lite bättre. 

Har fått en epa igen, min förra svarta (hade kanske inte den när ja blogga), men ah hade en suzuki x90 som jag krockade med, körde på en annan bil i bakdörren, det blev dock den andras fel men min epa blev rätt paj så den står på en verkstad , vet inte om den lagas eller inte men vi hade inte tid att vänta längre för det har redan tagit flera månader så vi köpte en ny, en rosa kapad Volvo 740, dö fräsch! Dock har vi lite problem med den just nu för andra eller tredje dagen så dog den helt plötsligt , vet nu efter typ en vecka vad felet är så vi ska fixa de idag eller imorn!
Går inte i skolan längre och har inte gjort på hela den här terminen knappt för gick ju natur i några veckor, sen el i två veckor och sist hamnade jag på IM med tre ämnen, men det gjorde jag inte heller utan har mestadels varit hemma, gjorde matte nationella dock så jag gjorde klart matte kursen och inte behöver göra om den nästa termin (då jag börjar 1an igen, alltså går om).

vet inte vad jag mer ska berätta ? har inte så mycket mer som händer haha, ska som sagt försöka komma igång med bloggen igen men pallar inte tvinga fram nåt utan ja skriver när ja känner för't!

pussohej

Likes

Comments

Ridtur på pollarna innan party party ikväll , weej


Likes

Comments

Inte vart här inne på jävla länge, kanske borde börja kolla in lite oftare. Får väl se hur de blir med det, bye så länge


Likes

Comments

japp, tror jag tar en blogg paus ett tag,
Ingen aning om hur länge, kanske tillbaka imorgon eller om några veckor haha.

Kommer antagligen ändå skriva ett inlägg var eller varannan dag när jag har lust!
så tror inte de kommer va helt dött, men jag tänker inte lika mycket på bloggen o de är ju inte speciellt kuuuuul

Likes

Comments

Kom på att jag har filmer från tävlingen i helgen !
Självklart så fick vi inte min o Irons nollrunda i LA i fredags, så typiskt..
Men har på Eddy i fredags och iron dom andra klasserna , ska försöka få upp dom ikväll

Likes

Comments

Förlåt för min dåliga uppdatering haha, börjar nästan bli van o skriva de nu ;)
Känner inget direkt blogg sug som jag gjorde ett tag, har inte så mycket tid med bloggen heller, standard ursäkter..

Men sitter iallafall på iron i skogen nu, båda hästarna får sig ett konditionspass idag tänkte jag !Iron från nån vickanträning

Likes

Comments

Äckel väder idag, legat i sängen hela dan typ, haha , åkte till stallet vid 3, trotsade regnet o red båda två i paddocken.
Eddy va aaaas fin i början , höll upp sig riktigt bra i traven men sen blev jobbet för jobbigt så då försökte han smita undan haha, men han va duktig till slut.
Iron fick bara jogga omkring i låg form, duktig som alltid

Nu ska ja möta mina kära väninnor Ebba o Nathalie, puss o hejjjj


Cool bild jag tog i Gunnebo igår ?!

Likes

Comments