..i mängder.
Oj vad jag saknar min fina vän Amanda, lite extra just idag. Du är fantastisk-glöm aldrig det!

Men något helt fantastiskt? Jag har fått en lägenhet, en lägenhet som är bara min min min. Om jag vill ha den vill säga. Jag har inte riktigt bestämt mig men det lutar åt att jag tackar ja. Isåfall är det en helt nybyggd lägenhet på 4 våningen, med en balkong på 13kvm(!!!) med allt som förenklar vardagen, tvättmaskin, diskmaskin och torktumlare samt en walk-in-closet. Om jag dessutom bestämmer mig för att tacka ja så kommer jag ha möjlighet att välja färger, kök och allt därtill. Min alldeles EGNA lägenhet.
Men som sagt, jag behöver fundera lite eftersom det ändå ligger lite i utkanten av staden och jag behöver då skaffa bil dessutom. Men det lutar helt klart åt ett ja..

----

​Här är ifrån förr förra helgen, då hade jag ledig helg och vi umgicks bara hela dagen-hon, jag och flera flaskor cava. Och avslutade det hela med utgång. Så tacksam och lycklig! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Här slår maskerade män till Jordan Larsson"

Jag har alltid vart sportintresserad, fotbollen framförallt har alltid funnits i mitt hjärta, den har vart med i mitt liv sedan dagen jag föddes. Med en pappa som tidigare var fotbollstränare, så handlade varje dag under mina barndomsår om fotbollen. Jag har älskat det, jag älskar det fortfarande. Fantastiska sport. Men de rubrikerna som står ovan speglar vad som hänt idag i min fantastiska fotbollsvärld och helt plötsligt så är det inte lika fantastiskt längre.
Den 30 mars 2014 avled en djurgårdssupporter strax innan premiären i allsvenskan. Helsingborgs IF-Djurgårdens IF. Jag kan minns exakt hur jag kände, jag var förbannad och ledsen men framförallt besviken. En del av det beror på att jag älskat och följt Djurgårdens IF sen den dagen jag förstod vad innebörden "jag håller på...". Men en stor del berodde och beror fortfarande på att fotbollen förändrats, det handlar om så mycket mer, supportrar vill jag inte kalla det. Men de individer som gör detta, dem är där för att förstöra, de är helt medvetna om vad deras handlingar innebär och vilka rubriker som senare kommer att publiceras i tidningen. Varför?
Oavsett vad förtjänar ingen av de individer som blivit utsatta för fotbollsvåld det som hänt och händer.
Helsingborgs IF åkte idag ur allsvenskan, och kommer därför att få spela i superettan nästa säsong. Men det är inte det rubrikerna på Expressen visar, rubrikerna visar upp våldet och inte fotbollen som jag så älskar.

---

Till något annat, roligare. I helgen körde vi på cirkustema fullt ut på jobbet, så under nattklubben hade vi dansare, jonglörer samt eldslukare. Vi hade ett samarbete med SBS Entertainment och jag tycker det vart så lyckat verkligen, ska visa två bilder så får ni som inte vara där ha lite ångest och istället se till att join the circus next time...
Nu ska jag fortsätta läsa min fantastiska bok med Michaela Forni-Jag är inte perfekt, tyvärr och efter det ta en promenad.
Vi hörs.Likes

Comments

"Här kommer livets viktigaste insikt: Det kommer aldrig någon prins på en vit häst och räddar dig.
Du måste vara din egen räddning. Du är din egen prins! Eller prinsessa!" -Michaela Forni-Jag är inte perfekt, tyvärr.

Jag har ett tag tänkt på att börja blogga igen och nu till 100%. Vad har hänt sen sist ni som läste bloggen då?
Jag kan tycka att jag fått mer insikt i det som sker runt omkring mig(läs ovan: du måste vara din egen räddning), en del saker är inte värda att kämpa för om det tar mer energi än det ger. Klyschigt men sant och i det stora hela så är det tack vare det som fått mig att förändra en hel del i mitt liv och hur jag vill leva. Viljan att förändra mer, och det är mycket.

Vad kommer jag skriva om då? I det stora hela så är min beskrivning till vänster en ganska bra sammanfattning. Här kan det ena inlägget handla om "det där plagget som jag älskar" för att i  nästa inlägg handlar det om "en av alla livskriser". Jag kommer vara öppen med allt.

Så vem jag är kommer ni märka allteftersom, så fortsätt kika in här. Inga bilder har jag heller, bra start va. "Jag är inte perfekt, tyvärr".
Ha en underbar FREDAG. det har jag!


Likes

Comments