mina två hjärnor

Jag känner mig så delad i min hjärna när det kommer till kost. Ena delen av mig vill bara äta så kalorisnålt som möjligt och gå ner mer i fett, andra delen av mig fattar att min hjärna eller kropp inte klarar en hård och strikt diet och inser att jag borde äta med måtta och lite av allt och på det sättet gå ner i fett.

Igår, söndag, så kände jag att

”o nu ska jag äta kalorisnålt så jag går ner i fett tills jag och min kille åker utomlands”.

Blev liksom rädd av tanken att äta maten som serveras på jobbet (husmanskost) & skulle börja äta så som min kille gör (som gått på hård diet nu de senaste veckorna). Till skillnad från mig så klarar han det galant.

I alla fall, jag tog med mig färdigtärnad vakuumförpackad kyckling & en propud proteinshake & kände mig nöjd med det. Tills jag kom hem nu ikväll och insåg att det inte funkar, JAG funkar inte på diet, jag mår INTE bra.

Jag tänkte även att eftersom jag cyklar nu till jobbet och hem så kommer min ämnesomsättning att bli bättre så då spelar det inte så hiiiimla stor roll vad jag äter, äter jag med måtta, eventuellt liiite mindre portioner så kommer jag droppa i vikt & fett till slut. Problemet med mig är att jag inte har tålamod när det kommer till att se synliga resultat på min kropp.

Ville bara dela med mig lite av mina tankar, skönt att skriva av sig lite ♡

love


Follow me on: Blogkeen | Nouw | Instagram

Gillar

Kommentarer