Steg 1: Lägg i några skedar kokosolja i en liten skål.
Steg 2: Värm kokosoljan antingen i mikro eller ugn.
Steg 3: Blanda ned socker i den smälta kokosoljan, häll i socker tills konsistensen börjar bli fast.
Steg 4: Blanda i en arom, jag brukar gilla att ta pepparmintsolja, detta är dock inte nödvändigt för att skrubben ska skrubba.
Steg 5: Lägg lite av blandningen på läpparna och gnid in det. Skölj sedan bort eller låt kokosoljan ligga kvar och mjukgöra läpparna lite till.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 52 Readers

Likes

Comments

Ja men lite spacey makeup och en BonJovi-palett är väl allt man behöver en tisdagsmorgon (ok, kanske inte riktigt morgon längre). På listan idag står glass i söderköping och allmänt omorganiserande här hemma, AKA ingenting vettigt. Bli väl att leka lite med smink och leta lite möbel-inspiration. See ya later alligator!

Likes

Comments

Babyspenat, hackade mandlar, rödlök, kikärtor och bröd!

  • 42 Readers

Likes

Comments


Likes

Comments

​Japp, nu är det dags. Jag ska få ur all hårfärg ur håret! Har velat färga det mörkare nu ett tag men det kändes ju onödigt när man bara kan "ta bort" färgen! Vet inte riktigt hur mycket det sliter på håret men... Ja, det får jag väl leva med, har ju blonderat det hur mycket som helst så håret borde ju ha vant sig nu, haha. Sen så klipper jag nog upp det lite, funderar på extensions, tape helst, men jag får se hur jag trivs ,ed den nya längden först. 

Jajja, nu blir det att fixa naglarna, blir nog matt svart eller vitt, sen blir det soova! Lång dag av jujutsu och att vara tränare i ja... jujutsu! 

Likes

Comments

​Haha ja, känner mig alltid lite väl färgglad när jag har på mig den här tröjan... 

Menmen, sitter och funderar på hur jag ska  renovera! Lagom svårt. Men vill nog köra lite retro med vinylskivor, lite 50's inspirerat och så jusgrå väggar. Och så såklart nya ljusslingor, och lampor. Har insett hur dåliga mina nuvarande lampor är när det varit så mörkt. Men nu får det bli ändring! Skarpt ljus ska de va, ser gul ut när jag tar bilder. Ja ni ser ju...

Likes

Comments

Då sitter man här o har just hemtamt ut liiite saker from te balm. Må vara materiell lycka men lycka är det! Såå positivt överraskad. Allt hade så fina förpackningar och var så pigmenterat. Blev kanske lite mer än jag tänkt mig men man kan väl inte få för mycket? Älskar verkligen balm jovi paletten, bon jovi är en favorit och så fanns det en färg som hette Alie Copper, kunde inte låta bli. Ska bli kul att se om the balm lever upp till mina förväntningar. Sorry för apdålig bild, thats what happens när kameran är packad och man ska till Stockholm imorrn.

Likes

Comments

Haha vafan, tar jag bara selfies där ja himlar med ögonen?? Thats weird... No, men jag gillar det, vet inte varför. Ser typ naturligare ut än att stirra in i kameran? Nejmen det kanske bara är jag, going through a fase?

Likes

Comments

Finns dä nåt bättre än solnedgångar i Linköping? Gammal bild tho, från oktober tror ja... Haha fan bara shopping, plugg o träning på vintern, segt! Saknar att åka till stranden lite spontant, att sola och bara ha det gött utomhus! Ok, I admit, jag kanse e lite neggig på vintern menmen. Funderar på att skaffa nail hair från Rapunzel, älskar att ha kort hår men så jobbigt när man tränar kampsport! Dock lite rädd att de små vaxsakerna i håret ska synas när man har tofs... Nån som vet nåt?

Likes

Comments