Outfit: Jacket: HERE Shirt: HERE Bag: ZARA Jeans: old from h&m

Hey There,

Det jeg holder allermest af at gå i, og som altid er en sikker vinder hvis man har tøj krise er, et par jeans, en hvid bluse, et par støvler, og en læderjakke! Det holder altid, synes jeg selv i hvert fald.

Jeg føler mig altid tilpas i sådan et outfit, især her om vinteren hvor jeg har meget svært ved at gå i farver nogle gange, da man ikke har den flotte kulør som man har om sommeren, hvor alt tøj man tager på er flot 😜

- og så kan man jo altid spice det lidt op med smykker, et par fede støvler eller en lækker jakke!

God onsdag ❤️

KNUS A.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

OUTFIT:

Jacket: HERE Bag: HERE

Hey there

En lille update på hvad jeg går og laver fortiden, og hvorfor jeg ikke får nået at blogge så meget. Som jeg ellers gerne vil!

Jeg har den sidste tid siddet hver dag, og terpet eksamen i joggingbukser, og drukket en masse kaffe. Men heldigvis er det ovre nu, og jeg har ferie i en uge, inden studie og den travle hverdag begynder igen.. Så det skal nydes! De sidste par dage er gået med at slappe af, og lave så lidt som muligt - ud over at jeg kom igang med træning igen, da jeg ikke skulle tænke på eksamen mere, 😜

Ud over det ville jeg også lige vise min nye fluffy jakke, som jeg fandt på tilbud i Zara. Jeg har kigget på den længe, men har ikke rigtig vidst om farven lige var mig, men nu når den er købt og jeg har haft den på lidt, er den jo super lækker og behagelig! Elsker den! Plus at den varmer godt i de her minus grader vi går rundt i..

Well, det var alt for nu, rigtig god weekend! ❤️


KNUS A.

Likes

Comments

Hey alle, og rigtig godt nytår!

For ca 2 uger siden tog mig og min kæreste et smut til London. Jeg har derfor samlet lidt af billederne. Det var rigtig hyggeligt, og man kan godt sige det var min første rigtige tur til London. Jeg var der da jeg var 13 år, men kan virkelig intet huske fra den tur, hehe.

Vi var der en forlænget weekend, fra fredag til mandag, hvilket var perfekt i forhold til det vi skulle. Vi fik gået en masse rundt, set i vintage butikker, og spist rigtig meget lækker mad - som var det vi brugte det meste af tiden på faktisk 😄

Men nu er juleferien slut, så den første dag i det nye år går med at forberede eksamen, som så småt kommer snigende rundt om hjørnet. Og det kommer man jo ikke uden om, selvom det kunne være meget rart lige nu.

Ps. min rigtig lækre faux fur pels er fra Trendday, den var perfekt at gå rundt i, især når vejret var så koldt!

Rigtig god Mandag ❤️


Outfit:

Jakke: Her

KNUS A.

Likes

Comments

Hey alle!

I mandags var jeg lige et smut inde i byen, for at kigge efter nogle julegaver. Det blev dog ikke til så mange, men jeg fandt lidt.

Jeg var også på udkig efter nogle strik trøjer til mig selv, da det stort set er det eneste jeg synes er behageligt at gå i, når det bliver så koldt som det er nu! Jeg fandt den, som jeg har på, på billedet - den er fra Gina Tricot, og er super behagelig, så jeg købte den selvfølgelig både i grå og i sort! Den findes også i rød, som er virkelig flot! Men den havde de desværre ikke i min str..

God onsdag

---

Outfit:

Sweater: HERE

KNUS A.

Likes

Comments

Hey girls

Lidt stemnings billeder fra i weekenden, hvor jeg for en gangs skyld tog ud! Her om vinteren går jeg lidt i vinterhi hvis man kan sige det sådan, jeg vil allerhelst sidde der hjemme under en varm dyne, så jeg ikke skal ud i kulden, hehe.

Lige fortiden går jeg bare og venter på jeg får ferie, som er om 2 uger! Jeg glæder mig meget, det er tiltrængt. Og så starter jeg ferien med at tage en weekend til London, så det bliver godt!

God Mandag!❤️

Outfit:

Skirt: HER

Top: HER

KNUS A.

Likes

Comments

Hey alle!

Jeg synes lige jeg ville dele ud af mine fantastiske produkter jeg bruger morgen og aften!

Jeg har gennem lang tid prøvet rigtig mange forskellige produkter til min hud, og har aldrig rigtig fundet noget der passede til mig, før jeg fik fat i Dermaquest! Jeg prøvede produktet da jeg var inde på klinikken Holistic beauty og få en kemisk peeling, som btw virkelig kan anbefales! (Så gå ind på deres side og læs om det) Anyway, jeg bruger nu den serum der hedder - Dermaquest Essential B5 Hydrating Serum , som jeg bruger morgen og aften. Jeg kan ikke leve uden denne serum! Det er en serum som går ind og gennemfugter din hud, og så holder den min i ro.

Det andet produkt er en dagcreme med solfaktor 50 i, da jeg har fået rigtig meget skade på ferier og om sommeren, da jeg er lidt for optimistisk og ikke rigtig har brugt solcreme før hen. Grunden til det er faktisk fordi, jeg mange gange har oplevet at min hud reagere dårligt på almindelig solcreme.

Cremen hedder - Dermaquest SunAmor SPF 50, og er super god om sommeren, både til dagcreme og til solcreme!

Det var lidt om mine 2 cremer. Jeg bruger generelt ikke meget i mit ansigt, heller ikke af makeup, da jeg ikke er den skarpeste til at lægge flot makeup, som mange andre, hehe

Fortsat god torsdag!💜

KNUS A.

Likes

Comments

Hey alle!

Så blev det tirsdag og her er 3 ting, som jeg går og ønsker mig i denne kolde tid. Jeg mangler en ny kort jakke, og så elsker jeg støvler hvor der er nitter eller en form for sølv udsmykning på, det gør et eller andet synes jeg. Så er der sweateren! Den er så fin i farven, og så kan jeg simpelthen ikke få for mange strik! Det er det eneste jeg har lyst til at tage på HVER morgen, når jeg hopper ud af sengen og skal i skole. Det er varmt og behageligt at have på!😍

God tirsdag til jer alle!

Find outfittet her:

1. Jakke: HER

2. Boots: HER

3. Sweater: HER

KNUS A.

Likes

Comments

Hey

Humøret er højt idag, og en lang arbejdsweekend er overstået! Jeg har derfor underligt nok glædet mig til det blev mandag, hvilket jeg ellers ikke plejer. Jeg afsluttede min søndag med en lang aften gå tur, hvilket var vildt rart, efter en travl weekend. Jeg er her iført min nye jakke jeg lige har købt fra Zara. Jeg elsker den! Den er super fin, og enkel, med de her pels detaljer på kraven og ærmerne. Så jeg er glad!

Husk at følg med på min instagram @amandadittmer ​

Outfit:

Jakke - Zara: HER


KNUS A.

Likes

Comments

Hey sweeties!

I sidste uge gik jeg på udkig efter en trenchcoat i en beige/camel farve. Jeg har kigget så mange steder, og endte faktisk med at sidde og kigge på Trendsales. Og det kan altså godt betale sig nogle gange! Jeg bliver selv lidt træt af nogle gange, at sidde og lede efter en bestemt ting på Trendsales, og ryger hurtigt tilbage på en anden webshop, hvor man hurtigt finder en MASSE man kan bruge.

Anyway, jeg tog mig god tid og scrollede de her mange sider igennem og fandt denne Tommy Hilfiger trenchcoat! Helt ny stand, og så fik jeg den for 300 kr, i stedet for 1500 som den havde kostet, vildt billigt! Jeg er super glad for den, og det var lige den jeg stod og manglede.

Så nogle gange kan det godt betale sig at lede efter en speciel ting, især jakker og tasker på Trendsales!

God torsdag😘


KNUS A.

Likes

Comments