Veckans onsdagsuppdatering!

Jorvik City Fashion Week!


Hej StarFam! Det är dags för Jorviks modelejon att ta plats i Jorvik Citys Galleria – Jorvik Fashion Week är äntligen här!

Årets Fashion Week pågår fram till den 10 oktober, så du har två veckor på dig att ta del av årets event! Det enda som krävs för att du ska kunna delta i Fashion Week är att du har slutfört uppdraget där du för första gången besöker Jorvik Citys Galleria.


VEM ÄR COOLAST PÅ CATWALKEN? DU FÖRSTÅS!

Jorvik Citys Fashion Week har de senaste åren drabbats av missöden som sabotörer och modeller som inte helt verkar ha koll på vad de ska ha på sig då de går ut på catwalken, så gallerians styrelse har hyrt in Thalia för att styra upp eventet. Hon har kallat in några Jorvik Rangers för att upprätthålla lag och ordning och har dessutom gjort några stora förändringar till modeshowen.

Årets stjärna är DU! Varje dag kan du kliva upp på catwalken och bli bedömd av Jorviks mest modemedvetna domare utefter hur väl din outfit passar in på dagens tema. Då du inte visar upp dig på catwalken och testar snygga poser kan du prata med välbekanta karaktärer i lokalen för att se vad de tycker om årets tillställning!

I kulisserna bakom catwalken har du fri tillgång till både garderob och sminkbord för att kunna sätta ihop din absolut snyggaste outfit innan det är dags för showen att börja!


Varje veckodag har ett helt eget tema, med en speciell gästdomare. Dela med dig av dagens look med #StarStableOutfits så vi kan se hur du tolkar varje tema!

Onsdag - "Not My First Rodeo"
Torsdag - "Bohemian Rhapsody"
Fredag - "Welcome to my Nightmare"
Lördag - "Pandorian Tea Party"
Söndag - "Take me to the Derby"
Måndag - "Dressage for Successage"
Tisdag – "Hero of Jorvik"


NYA KOLLEKTIONER!

Hela FYRA nya kollektioner finns nu att välja bland i Jorvik Citys butiker! Du hittar två coola westerninspirerade set till både dig och din häst, samt två ursnygga, lite mer bohemiska stilar. Glöm inte att komplettera looken med sadelväska och benlindor från dekorationsbutiken på plan 2!

Jorviks trendigaste kollektioner!


Jorviks trendigaste kollektioner!

EN TJUV ÄR LÖS!

Jorviks polisstyrka är kanske inte världskänd för sin förmåga att lösa brott, men modepolisen Lacroix känner sig tvungen att visa upp lite yrkesskicklighet nu då några Jorvik Rangers finns på plats för att säkra modeshowens säkerhet. Inte kan väl rangern Alonso göra ett bättre jobb än Lacroix! Ja, nu har ju inte Lacroix någonsin visat sig vara någon stjärna på detektivarbete, men han har fått in rapporter om stulna föremål runt modeshowen. Han hade tänkt söka efter dem själv, men nu är ju du här...

Hitta de stulna föremålen och lista ut vem tjuven är innan det är försent!


Hjälp Lacroix att hitta stöldgodset och tjuven!


Hjälp Lacroix att hitta stöldgodset och tjuven!

NY FRISYR!

Frisörsalongen The Shieldmaiden på plan 2 i Jorvik Citys Galleria har nu en ny frisyr att erbjuda! Denna söta stil finns tillgänglig i nio olika färger, och läs vidare för något riktigt coolt...

Ny frisyr i nio färger!


Ny frisyr i nio färger!

SPARA SMINK OCH FRISYRER!

Just det! Från och med nu behöver du aldrig mer ångra ett hårköp - du kan nämligen byta hårstil precis när du vill! Alla frisyrer och alla sminkningar du köper från och med nu (inklusive den frisyr och den sminkning du använder just nu) kommer sparas så att du kan byta mellan dina köpta stilar direkt från ditt hemstall. Lättare kan det inte bli!

Då du köper en sminkning eller frisyr kommer du nu bli tillfrågad om du vill använda dem direkt eller skicka dem till ditt hemstall. Du kan sedan när som helst besöka ditt hemstall och klicka på det nya sminkbordet för att kunna byta mellan alla dina tillgängliga sminkstilar och frisyrer.

Bredvid sminkbordet finns nu även en garderob, som fungerar precis likadant som garderoben bredvid spolspiltan.Sminkbordet i ditt hemstall är till stor hjälp om du gillar att växla mellan frisyrer!


Sminkbordet i ditt hemstall är till stor hjälp om du gillar att växla mellan frisyrer!

JORVIKS KOLLEKTIVTRAFIK KAN MAN LITA PÅ!

Visst har du varit med om att galoppera efter bussen medan busschauffören glatt låtsas inte se dig? Aldrig mer! Precis, från och med idag behöver du ALDRIG se bussen försvinna över horisonten igen!

Nu behöver du heller inte längre ha med dig ditt busskort för att åka till Jorvik City – klicka bara på busshållplatsen och välj vart du vill åka för att fara dit i ett nafs!


Från och med nu finns busshållplatser på följande platser:
★ Fort Pinta
★ Jarlaheim
★ New Hillcrest
★ Västkobbens Fiskeby
★ Mistfall


Från busshållplatserna kan du åka till alla tillgängliga hållplatser i Jorvik City. Då du åker från Jorvik City tillbaka till landsbygden hamnar du vid samma busshållplats som du åkte dit från.

Det enda du behöver göra för att låsa upp dessa nya busshållplatser är att slutföra uppdraget där du besöker Jorvik Citys Galleria för första gången.

Nya busshållplatser!Nya busshållplatser!

GLÖM INTE KALLTERNA!

Kallterna lämnar Jorvik tillsammans med sina fjordhästar den 10 oktober. Om du vill skaffa dig en av våra klassiska fjordingar är det alltså läge att göra det innan dess! Som vi berättade förra veckan är det nu lättare att höja sitt rykte med Kallterna.

Vi arbetar fortfarande med vår uppdaterade fjordhäst och kommer snart kunna bestämma exakt när den ska anlända till Jorvik!


HÄSTMARKNADEN

Hästmarknaden håller stängt denna vecka eftersom Eddie och Ferdinand förstås besöker Jorvik City. Nästa gång den öppnar sker det utanför Silvergladebyn.


Vi ses på catwalken!
Kramar från SSO-teamet ♥

Gillar

Kommentarer