Syrad rödlök som jag gjorde förut idag, hoppas den är god annars får jag testa om receptet.

​Hej fredag och grått väder, önskade att det kunde vara sol och massa massa snö ute.

Är hemma och är ledig idag och det är så skönt för är helt slut i kropp och huvud så behöver vila lite. Slängde ihop lite syrad rödlök förut med ett gammalt recept jag har kört på innan så hoppas den blir god. För ikväll står fish taco på menyn, mums!

Sitter ner i soffan med detta framför mig och ska kolla på något roligt.

Ciao!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God förmiddag!

Ledig måndag är väl aldrig fel. Har redan gjort lite saker idag som är skönt att få gjort och hämtade ut våran matta som blev riktigt fint. Har inget planerat idag förutom att handla och träna men det är skönt ibland att vara ensam lite då och då.

Här i iallafall våra nya tvättkorgar, älskar dem!


Ska äta nu!


Likes

Comments

​Gokväll!

Har äntligen satt mig ner i soffan för dagen. Jobbat hela dagen och sovit dåligt på det är tröttsamt, sambon har en jobbig rethosta så har köpt något mot det så hoppas jag kan få sova ordentligt och han då. 

Jag har nämligen fått helg nu så imorgon ska vi ut på äventyr!

Se Yaa!

Likes

Comments

​God förmiddag!

Onsdag och ännu en ledig dag blev lite extra ledig denna veckan. Idag ska jag vara hemma och fixa lite som att städa och kolla möbler till hemmet. Våran soffgrupp har ju äntligen kommit så det känns mer som att någon bor här nu, hehe.

Igår fick jag för mig att göra sådan ingefärsdricka för min sambo är förkyld. Det är väldigt bra att ha det hemma såhär års när man kan bli sjuk. 

Hörs!

Likes

Comments

​Good Morning!

Dagens frukost som kanske inte ser ut att vara mycket för världen men det är godare än det ser ut!

Har senaste dagarna varit lite nere för jag saknar min familj extra mycket just nu. Min familj bor utspritt i Sverige och Kanada och jag träffar inte dem så ofta som  jag önska att jag gjorde. Ibland önska jag att jag kunde äta middag med mamma eller pappa eller ta en fika med min bror. Istället när jag ska träffa dem så måste jag oftast ta ledigt för att åka minst 3 h, har inget emot en roadtrip men ibland vill jag inte sitta i en bil i 3h för att träffa mina egna föräldrar. Jag ska verkligen inte klaga för vissa har sin hela familj på andra sina gjorden eller är ensamma så jag är så tacksam över allt jag har. Men ibland känns allt lite jobbigt och då vill jag bara umgås med min familj. Vill inte direkt komma någonstans med detta utan ville bara skriva av mig lite.

Ciao!

Likes

Comments

​Go kväll!

Har kommit hem från jobbet och fått i mig mat och äntligen kan chilla resten av kvällen. Har inte gjort mer än att jobbat idag så det får bli lite bilder från när jag och killens familj var i Berlin. Älskar den staden och vill så gärna tillbaka dit och äta mer god mat.

Ciao!


Likes

Comments

Hello!

Äntligen har jag lite tid för att sitta ner vid en dator, har verkligen inte haft tid med det. Men idag är jag hemma och är ledig tillsammans med Stefan vilket inte alls händer så ofta i vårat liv. Men idag är vi hemma och tar det lungt då vi båda inte mår så bra.

Här är lite bilder på lägenheten.

Ursäkta att bilderna inte är 100 men vi har inte så bra ljus (no lamps). Men ungefäör såhär ser det ut just nu dock har vi köpt till lite saker som matbord, stolar, taklampa i sovrummet.

Dags att börja med middagen, den ska puttra ett tag, det blir min absoluta favoritmat spaghetti meatball sauce. Dock blir inte min lika god som pappas eller min farfar.

VI Hörs!Likes

Comments

Hello!

Har äntligen tagit tag i detta och börjat en blogg om jag nu kommer behålla den eller ej men vad tusan jag testar. Jag gör det mest för mig själv men även för att min familj bor väldigt utspritt, så de hålls uppdaterade lite. Här kommer ni kunna läsa om mitt liv!

Tänkte lägga upp bilder på våran lägenhet men har inte tid just nu att fixa dem så det får jag göra en annan dag då jag verkligen måstre ut med han där uppe på bilderna.

Vi hörs!

Likes

Comments