Header

Favorites, Guide, Me

Støvler I Termo såler I Kashmir strømper

I aften vil jeg komme med et par tips til jer. Jeg har netop købt et par nye støvler og jeg må indrømme, at jeg er ved at have en del og mange af dem er desværre ikke så vinterpraktiske, slet ikke når man er en frossenpind. Så jeg har fundet et par tricks der gør, at jeg både kan holde varmen, på de kolde dage og have mine forkellige støvler på.

Først får i lige linket til støvlerne, for virkelig mange af jer har spurgt ind til dem. De er fra Zara og på tilbud til kun 299,- og kan findes her .

I alle mine sko, støvler og sneakers har jeg om vinteren termosåler, der isolerer fra kulden nedenfra og så går jeg med kashmir strømper. Kashmir strømperne fra Stories er i en fair prisklasse, for virkelig lækre strømper. De er en blandling af kashmire, uld og silke og står til 135,-, i butikken mener jeg, men nogle gang kan man være heldig af få dem på tilbud til lige omkring 100,-. Hvis jeg ikke har flere rene kashmirestrømper, så går jeg med min mormors hjemmestrikkede uldsokker. Jeg har altid haft dem i grå nuancer og dermed kun gået med dem derhjemme, som hyggesokker, men på det seneste har jeg også fået et par i sorte, så nu kan jeg have dem på til hverdag, uden nogle opdager, at det er mormor's hjemmestrikkede uldsokker. Mine termosåler er fra Bianco og jeg fik dem på tilbud til 25,-, men prøv at høre hos en skobutik om mine ser ud som dem på billedet.

Det var et lille vinter tip fra mig, håber i kan holde varmen!


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

1. Er tilbage på kontoret og arbejde, efter en dejlig juleferie.

2. Har shoppet lidt online udsalg og fik fat i disse støvler, jeg har ventet på kom på udsalg

3. Et smukt maleri af Katie G. Whipple, jeg faldt over på instagram

4. Jeg er startet på et nyt projekt på skolen, hvor jeg arbejder med den dygtige Cecilie Bahnsen's designs

5. Jeg har kigget lidt tilbage på et af mine styles i årsopgaven i sommers. Kjolen mens den endnu ikke er færdig

6. Udsalgsstøvlerne her med et par jeans jeg også fik hapset mig på udsalg

7. Jeg har fundet vinderen af Jane Kønig feltringen, som er blevet en af mine nye favoritter

8. Ja, meget glad for mine udsalgsfund

9. En af mine modeillustrationer fra det sidste projekt på skolen inden juleferien, Galla


Likes

Comments

New in

NEW BALANCE 574

I julegave fik jeg disse sneakers. Jeg manglede virkelig et par sneakers, et par sko der var gode at gå i til hverdag, men selvfølgelig stadig smarte! Nu er de endda på tilbud.


Likes

Comments

Jewellery, Konkurence

JANE KØNIG fletring medium

Så blev det nytår og vinderen af min sidste konkurrence er fundet. Vinderen af Jane Kønig fletringen i forgyldt blev Louise, som er blevet kontaktet pr. mail. Tak for den store opbakning og alle dem der har deltaget i konkurrencerne i løbet af december! Og ikke mindst tak, for alt den ros jeg også modtaget i kommentarfeltet.

Likes

Comments

Interiør, Inspiration, Anbefaling

Højtaleren er modtaget som gave I JBL Flip 4


Jeg holder meget af at høre podcast. Jeg hører det når jeg cykler arbejdet, er på studiet, arbejder hjemme, gør rent, laver mad, bager eller endda når jeg er i bad. Jeg er typen der sjældent hører musik, men podcasts har fanget min interesse. Jeg har også klart mine favoritter og har fundet ud af, hvad jeg fortrækker. Derfor tænkte jeg, at det ville jeg dele med jer, især her i juleferien, hvor man måske har lidt ekstra tid.

Når jeg er hjemme, hører jeg altid podcast på denne lille røde højtaler fra JBL. Den er nem at have med rundt i lejligheden, især med den lille snor man lige kan tage rundt om håndleddet, hvis man har hænderne fyld. Den er også vandtæt, så jeg har den faktisk med helt ind i badet (Se bare de nederste billeder) og så er lyden bare også fantastisk god.

Desuden må jeg også hellere forklare, at jeg blot hører programmerne i podcast appen, som ligger på Iphone. Ellers kan de også findes på nettet.

Nå men her kommer mine anbefalinger, som jeg håber i kan nyde godt af, især nu, hvis i stadig har juleferie:


Kvinden med den tunge kuffert

En spændende efterforskning, af en virkelig beretning, om en dansk kvinde. Man er med til at "opklare" sagen og følger hende lige i hælene. Det var den første podcast i denne dokumentar-lignende kategori jeg hørte og jeg slugte det hele på et hotelværelse i Stockholm på meget få dage. Generelt har Third Ear x Politiken , lavet mange spændende dokumentarer.


Man kan aldrig vide

Endnu en spændende efterforskning af virkelige hændelser. Denne gang af en dansk mand, som faktisk netop er blevet fanget af politiet og anholdt for hans mange svindelnumre og bedrageri. Det er imponerende hvad han er kommet afsted med genne de sidste årtier.


Dobbeltmordet

Endnu en dokumentar-lignende podcast, jeg vil anbefale. Her følger man et bud på opklaringen af dobbelt på Peter Bangs Vej på Frederiksberg i 40'erne, som nemlig aldrig er blevet opklaret.


Bæltestedet

Er et dagligt radioprogram, som bliver sendt i hverdagene og også udkommer på podcats, af Simon Jul og Jan Elhøj, som jeg synes er nogle af de sjoveste, at høre på. De sidder blot og snakker om alt mellem himmel og jord og primært om underlige ting, som de finder på internettet. Dog holder de op med at sende slut denne måned, men så er det heldigt at programmerne ligger som podcast, så hvis i ikke har hørt det før, er der massere af materiale at gå i gang med alligevel.


Mads og monopolet

Denne her er selvfølgelig en klassiker, der bliver sendt hver lørdag, som de fleste af jer nok kender. Men for lige at forklare; er det et program, hvor Mads Steffensen har besøg af et panel af kendte danskere med stærke meninger. Lyttere ringer og skriver så ind med dvs. dilemmaer, store som små, som de så skal diskutere og finde en løsning på. Vældigt underholdende. Ydermere har de også kørt en julekalender og hver dag i december genudgivet et ældre program, så der ligger også massere af timers materialer klar.


Her går godt

Dette er en podcast hvor Peter Falktoft og Esben Bjerre snakker om nyheder og samfundsrelevante emner. De har altid en holdning til alting og så er deres formuleringer altid i top.


Anders og Anders

I Anders og Anders er det Anders Berinholt og Anders Lund Madsen, som snakker om stort og småt og de kan optage forskellige steder, alt fra en ostebutik til på en kanalrundfart i København.


Smart

I podcasten Smart er det de søde fashion piger Frederikke Toftsø fra Fredes blog og Sidsel Alling fra Fashionpolish, som snakker om og giver gode råd inden for fashion, mens de lægger ansigtsmasker og giver techsupport og app-befaling til dvs. apps, for instagramglade piger.


Hvilke podcast hører i hvis, i hører nogle? Jeg vil meget gerne også modtage anbefalinger fra jer!


Likes

Comments

Jewellery, Konkurence

JANE KØNIG fletring medium

Øvrige: JANE KØNIG Armbånd I Costumized ZIVA signet ring I MAVALA Neglelak Moon Grey


Så blev det 4. søndag i advent og ikke mindst d. 24 december. Det betyder, ud over at det er juleaften i aften, også at det er blevet tid til at sætte den 4. og sidste konkurrence i min lille adventskalender i gang.

Denne gang har i muligheden for at vinde, denne fine klassiske forgyldte fletring fra Jane Kønig. Og alt i skal gøre for at deltage er som altid blot, at skrive en kommentar til indlægget her, hvor i også oplyser jeres email. Vinderen findes på søndag d. 31, nytårsaftensdag. Nu hvor jeg har sat den sidste konkurrence i gang, håber jeg i har været glad for konceptet og vil gerne sige tak til alle som har deltaget. Husk det er sidste mulighed for at vinde nu.

Det er også blevet tid til at finde vinderen af JBL Pulse 3 højtaleren fra 3. advents konkurrencen. Vinderen er Mugge, som er blevet kontaktet på mail.

Denne gang vil jeg, for alvor, ønske alle mine skønne læsere en glædelig jul, som jeg håber i nyder med jeres familie!


Likes

Comments

Konkurence, Interiør

Præmien af denne konkurrencen er sponsoreret af JBL

JBL Pulse 3

Glædelig 3. advent alle sammen! Det er dejligt at se, at i er så begejstret over min serie af advents konkurrencer. Denne gang har jeg arrangeret en 3. advents give away, som hvis jeg selv skal sige det, virkelig er en af de gode. I har nemlig mulighed for at vinde denne bærbar bluetooth-højtaler fra JBL. Den giver en virkelig god lyd og så er den tilmed vandtæt, hvilket betyder, at i ikke skal være bange for, at den skulle få spildt en drink over sig til en fest, kan have den med på badeværelset går i er i bad, eller om sommeren, have den med på stranden. Ud over det er der 360 graders lyd er der også 360 graders lysshow, som vises i takt med lydende den afspiller. Det blinker i alle mulige farver og kan indstilles på alle mulige måder. I kan tjekke den ud her , hvis i vil se mere til den.

Som altid deltager i blot i konkurrencen om at vinde den, ved at skrive en kommentar med jeres email til indlægget her. Vinderen findes 4. søndag i advent, altså d. 24 december, hvor også den sidste konkurrence bliver sat i gang. God fornøjelse!


Vinderen af min 2. advents konkurrence, om deres favorit smykke fra Hvisk, blev Astrid L, som valgte Honeycomb tusk haslkæden. Du er blevet kontaktet på mail, tillykke!

Jeg håber i skal nyde 3. advent med lidt julehygge og ellers glædelig december alle sammen!


Likes

Comments

New in, Jewellery

Dette indlæg er sponsoreret af Daniel Wellington


Classic Cuff Silver I Classic Petite Sterling 28 White

I har sikkert set mit rose gold ur fra Daniel Wellington, her, men jeg er også så heldig, at have et i sølv med et matchende armbånd. Hvis i ønsker jer et ur eller noget andet fra Daniel Wellington eller vil give noget derfra, skal i huske at i kan få 15% rabat med koden BUGGE15.

Husk også at i blot kan ønske jer en ny rem, hvis i allerede har et ur fra Daniel Wellington og på den måde kan få nærmest et nyt ur, til billige penge!

Likes

Comments

Jewellery, Konkurence

Præmien af denne konkurrencen er sponsoreret af HVISK

Signet ring I Eternal ring I Statement øreringe I Moonlight halskæde I Eternal hoops I Zirconia blomster


Så blev det 2. søndag i advent og det betyder, at det både er blevet tid til at sætte en ny konkurrence i gang og ikke mindst finde vinderen af 1. advent konkurrence, med mine favoritter fra Natura Siberica.

Jeg starter med at sætte den nye konkurrence i gang. Denne gang har jeg fået arrangeret, at i kan vinde jeres favorit smykke fra Hvisk, dog med undtagelse af 14. karat og max 600 kr. Alt i skal gøre er at vælge jeres favorit smykke og så lægge linket i en kommentar, med jeres email under indlægget her. Konkurrencen løber til og med lørdag, lige som sidst og vinderen bliver igen annonceret på søndag, når jeg afslører 3. advents konkurrencen. Her kan i se alle Hvisk's smykker og finde jeres favorit. Jeg har desuden fundet mine favoritter her over, måske i kan blive inspireret af dem, hvis ikke så er der meget mere at vælge i mellem.

KONKURRENCE ER AFSLUTTET

Nu til vinderen af 1. advents konkurrencen, som er Camilla Nyegaard. Du er blevet kontaktet på mail.

Likes

Comments

Instagram@amandabugge