Planer för veckan - hemma?????

Daily

Nu är gumman hemkommen. Hemma i Alingsås och ojojoj. Kan man ens vara såhär nöjd undrar jag? TRIIVSAMT!

Inlägg från Asien kommer fortsätta komma upp lite sporadiskt för jag har fortfarande SÅ mycket att visa och berätta!! Men nu: mina planer för veckan som kommer, min första vecka på hemmaplan.

Måndag

Alltså. Ikväll ska jag tillsammans med Elina på spinning… Efter att inte ha varit på en cykel (jo i typ 5min som nedvarvning EN gång på Gili) på 3,5 månad<3 Wish me luck och AJ min stackars lilla rumpa vad det kommer kännas. Men så skönt och SÅ kul!! Är så redo att komma tillbaka till gymmet och till alla roliga pass på hälso nu igen, är taggad!!! Annars idag ska jag mest försöka komma till ro. Vänja mig vid att inte ha 40 grader utanför dörren, njuta av min egen säng och KLÄ MIG I ANDRA KLÄDER än de femton plagg som jag bott i de senaste månaderna. ÅH ni fattar inte känslan!!!! Sen självklart packa upp färdigt trots att jag kom väldigt långt redan igår!


Tisdag

Planen är att åka ner till ishallen och hälsa på alla barnen!! Jag var på isen i två timmar igår kväll och lekte av mig och umgicks med mina vänner så på tisdag är det dags för ungarna också. Ska bli kul att se dem!! Och kul att se deras utveckling från sist jag såg dem!! Tagga

Onsdag

Jag har lite to-do’s att få gjort. Typ handla mat, ta mig till systemet, planera ihop mitt liv och tvätta alla kläder som varit med i Asien och som just nu befinner sig på av-bedbug-ing (alltså befinner sig i plastpåsar i frysen för att inte riskera att få in knäppa asiatiska småkryp i huset. Ganska bra hehe).


Torsdag

Haha….. Jag ska jobba. Startar mjukt med ett niotimmarspass med början klockan sex på morgonen<3 Tack för den. Har ju, likt spinningen, inte jobbat ett dyft på 3,5 månad så jag är typ lite nervös, fånigt nog. Fast har saknat att lalla runt på Willys och ställa saker i fina rader och räkna produkter och sortera och ha mig. Organisationsnörden inom mig skriker av upphetsning! Efteråt ska jag på yoga, även det något jag saknat något otroligt. Visst trivs jag i att göra mina egna små flows här och var och överallt, men jag känner inte att jag utvecklas särskilt mycket i det rent fysiskt, mer mentalt. Vilket ju såklart är lika viktigt om inte ännu viktigare, men jag känner för att gå på ett ordentligt guidat pass och njuta av att slippa hitta på själv. Hiho<3 Och sen är det påskpartaj som gäller! Tjoho

Fredag

Vara bake, ha bakishäng och äta bakismat. Japp


Lördag - Söndag

DET SKA BLI 19 GRADER I lilla Alingsås och vårväder är det bästa vädret så jag och tjejerna ska taaaa tillvara på detta!! Vi vet inte hur eller var eller när, men helgen ska spenderas i vårväder och förmodligen med något eller några glas vin i handen om jag känner oss rätt, och det gör jag.

  • Daily

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åh så himla spännande med Asien- inläggen, skulle vara SÅ kul att åka dit!! Ha nu en så himla bra vecka finis <3
nouw.com/emmaengstrom