Outfit för utekväll i Ho Chi Minh!

HO CHI MINH CITY, VIETNAM

RUTT:

Bangkok - Koh Tao - Koh Samui - Koh Phangan - Koh Phi Phi Don - Koh Lipe, Thailand

Langkawi - Kuala Lumpur, Malaysia

Koh Rong - Sihanoukville, Kambodja

Phu Quoc - Soc Trang - Ho Chi Minh City, Vietnam

Sista kvällen i Ho Chi Minh mötte vi upp killarna som återigen var i samma stad som oss (hade inte alls räknat med att träffa dem så mycket som vi har gjort, men det var bara skitkul!!! Alltid bara roligt att ha fler att dela upplevelser med!) Vi drack bärs och vi drack drinkar och vi drack shots och vi dansade. En bra kväll med andra ord. Såhär såg jag ut:

Min väska köpte jag i en liten butik i Malaysia; The Pallets Store. Har länkat minst tusen gånger på instagram för använder den varje dag. De har ingen hemsida men deras instagram är @thepallets_store om ni vill kika in!

Eftersom mina enda skoval här var gympadojor eller birken hade jag ett ganska lätt val... Nike givetvis!

Klänning - DENNA i XXL, hetaste tipset för comfort & lite fler valmöjligheter

I smyckesväg är jag inte särskilt spännande. Jag har nästan alltid mitt kors som jag fick av mormor och morfar i konfirmationspresent och min gulddroppe som jag fick samtidigt av farmor och farfar, de ligger alltid nära hjärtat<3 Sen diverse ringar och säkerhetsnålar i öronen, ni vet hur jag är :-P

Kämpade stenhårt för att försöka bli snygg på nån bild haha, men jaja. Det är därför jag är på 14 olika locations på dessa bilder hehe :-))))

PUSS!

Gillar

Kommentarer