0924 - sjukling

Daily, Konståkning

Hösten är här och jag har blivit sjuk. De senaste dagarna har jag druckit vatten i mängder, druckit te, druckit färskpressad citrusjuice, druckit varm havremjölk med kardemumma...... Ni fattar grejen. I största möjliga mån har jag försökt jobba hemifrån, men det är lite småkrångligt som tränare haha, så visst har jag hängt i ishallen en hel del ändå! Vilket inte direkt gör att man blir friskare... Men jaja, det är dumt att klaga! Jag har satt igång att jobba med julshowen! Lyssnar på musik som ska användas, börjar tänka lite smått på koreografi och sånt! Askul! Älskar att jobba med shower, det är nästan min favoritdel av mitt jobb.

Idag ska jag ner till ishallen lite tidigare än vanligt och ha ett litet möte med min kollega och bestämma vad vi vill använda för musik till mina unga åkares första program, och sen ska det börja koreograferas och så småningom också tävlas! Så himla roligt! Sen ska jag ha is- och fyspass i några timmar och sen åka hem och fortsätta kurera mig. Förutom det har jag inga direkta planer idag. Jag vill vill vill mer än allt åka och träna men det är ju ingen ide, så jag tror jag får nöja mig med att ta en promenad. Med varma kläder... Det är iskallt ute idag? Fast jag trivs med det, har längtat till att hösten ska komma igång ordentligt<3

i fredags var vi ute och firade filippa och Astrid (vilket inte heller bidrog till friskhet) inlägg om det kommer senare!

Gillar

Kommentarer