Header

Igår jobbade jag till 14, och sen började jag och Micke köra grejer hem till hans pappa där vi bor just nu (till imorgon). Jag har alltså flyttat hemifrån nu. Det enda jag har kvar hos mamma som jag skulle ha tagit med mig är min tandborste som jag dumt nog glömde. Jag råkade få med mig hennes internetsticka också, så den ska jag och Micke åka lämna tillbaka idag. 
Men som sagt, jag har flyttat hemifrån. Det känns dock inte som det eftersom vi inte har flyttat in i lägenheten än, men imorgon så. 😃

Jag är småbakis idag. Är trött och seg. Efter att vi hade kört klart alla grejer igår var jag och Micke ut på krogen, All In i Enköping hade halloweenkväll. Hade en rolig kväll som avslutades lite för fort. Men snart bor vi i stan, då blir det efterfest hos oss varje helg! 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har rensat bort alla gamla tråkiga inlägg och ska ännu en gång försöka mig på att driva en blogg. Jag kommer att skriva om mitt helt vanliga liv och mina innersta tankar och åsikter. 
Jag kommer att blogga för mig, och om någon har något problem med det så råder jag denne att låta bli att läsa. Jag bryr mig inte om någon tycker att jag skriver för mycket om min hund, lägger upp för lite bilder eller bloggar för sällan. Om jag är arg kommer jag att skriva arga inlägg, och om jag är glad kommer jag att skriva glada inlägg. Jag kommer som sagt att blogga för mig och alla andra får tycka vad de vill om det. 

Nu när jag har fått ur mig det så kan jag börja skriva om allt och inget.
Jag och Micke har köpt en yorkshireterrier som heter Doris. Hon blev igår 15 veckor och är världens sötaste!
På måndag flyttar vi tillbaka till Enköping. Jag och Micke har fått en lägenhet i Romberga och kommer äntligen att bli sambos på riktigt! Jag kommer dessutom att bo knappt en minut ifrån Madde, så man kan ju snacka om att hon kommer att få kämpa med att stå ut med mig. 😄 Jag har saknat alla mina enköpingsbruttor massor och ser väldigt mycket fram emot att flytta! Det betyder dock inte att jag kommer att stanna kvar i Enköping för alltid. Det är min hemstad, men jag kommer definitivt att flytta tillbaka till Västerås igen någon gång, eller kanske någon helt annanstans, vem vet?

Förresten, om någon har missat det så har jag piercat tungan. Och tatuerat mig. Likes

Comments