Äntligen är jag tillbaka, flera månader senare.

Jag tänkte att jag skulle ägna mitt första inlägg åt att berätta lite vad som hänt sedan sist. Skolan har börjat igen och jag går andra året på Ekonomiprogrammet, det känns så skönt att komma tillbaka till rutiner även fast skolan är sisådär. min sommar spenderas mest i Umeå hos min syster som jag saknar massor just nu. Jag har umgåtts med mina underbara vänner. Jag har även fått möjligheten att lära känna nya människor på mitt jobb som jag hade under sommaren.

Nu framöver så ska jag försöka mitt bästa att verkligen skriva något inlägg om dagen, men jag skulle varit otroligt tacksam om ni kunde ge mig ett par förslag på vad jag kan skriva om.

Jag ska inte göra det första inlägget längre än såhär, men känns super att vara tillbaka. Puss!!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu ligger jag i min säng, klockan är 00.02 och jag kan inte somna. Varför vet jag inte, har under de senaste dagarna haft svårt att sova och tyvärr inte fått tillräckligt med sömn vilket har gjort mig riktigt trött och framförallt stressad då jag alltid har haft lätt att somna, haha. Den senaste veckan har jag haft mycket i skolan som vanligt, känns som jag drunknar i läxor, inlämningar, prov samt nationella prov. Vilket är väldigt påfrestande och leder till oerhört mycket stress. Är de det som resulterat till sömnproblem? Jag kan inte vara den enda som känner såhär, men man får ha i åtanke att det snart är över och äntligen sommarlov.

I torsdags var jag ledig så jag och Mikaela gick en sväng på stan och vi båda fick faktiskt med oss en regnjacka, matchande dessutom. Sedan spelade jag fotboll med Ida, insåg verkligen hur mycket jag saknar fotbollen och tankarna har börjar gått om jag ska börja igen men det återstår att se. I fredags åkte jag till Silje vid 16 tiden där det vankades fest, en ganska lugn kväll i början med sköna person, beerpong och mycket skratt. I lördags firade vi min mamma som fyllde år i onsdags så det kom lite folk hit på middag och sedan var jag med några från min gamla klass och kikade på Eurovision, supermysigt!! Det var en kort sammanfattning av några dagar av den senaste veckan.

Pussar!!


Likes

Comments