Okej, okej, okej, vad händer?

Torsdag klockan 08:00 hämtade vår lärare Anders oss och vi påbörjade färden mot Danmark, resan gick bra och vi avslutade för dagen i Aarhus. Där blev det en sväng på stan, vi åt på värsta streetfood-stället (hittade fler julklappar!), en övernattning på hotell och därefter blev det spa för min och Johannas del haha. Tidigt efter frukost dagen efter fortsatte vi vår bilfärd till vår slutdestination Hjarbæk Fjord Camping.

Anledning: Jag och Johanna fick den fina äran att få följa med några tvåor till Danmark och ”tävla” i att komma på en bra idé till något. I det här fallet ska vi komma på hur campingen kan växa (Vi spånar idéer tillsammans med ca 20 andra studenter från Danmark).

Första dagen blev vi indelade i grupper och det kändes fantastiskt när jag och Johanna hamnade i samma grupp (tillsammans med 3 andra). Därefter gjorde vi olika övningar för att komma på olika idéer till campingen. Vår grupp var och är fylld med massa ledare vilket gör att samarbetet tyvärr varit helt värdelöst. Har varit en jävla massa diskussioner och att vi håller på till 21:00 gör inte saken bättre hahah. Efter dagen var slut sprang vi från Campus upp till stugan och spelade kort.

Idag såg vi till en början inte ljuset i tunneln och grupparbetet såg ut att krascha när det helt plötsligt vände och blev hur bra som helst?. Så nu känns det helt fantastiskt bra inför morgondagens pitch. Idag efter vi slutade spelade vi pingis, harregu va de va kul!!

  • Nära Gormendal , Løgstrup, Danmark

Gillar

Kommentarer