Mina tankar efter tävlingen

Bjuder på en bild som inte alls har något med inlägget att göra, en bild från min morgon med storkillen Nelson.

Försökte göra det här inlägget en gång tidigare men då kraschade appen och allt raderades. Så då tog det ett tag innan jag orkade ta tag i det igen haha.

Efter att jag medverkade i Nouws bloggtävling så fick jag en hel ny syn på bloggandet och sociala medier. Jag är sjukt imponerad av er som bloggar varje dag på en professionell nivå och ständigt har något att lägga upp. Jag förstår nu att det är en hel del tidsinställda inlägg och att det ligga sjukt många timmar framför datorn och till planering av varje blogginlägg. Men också mycket stress över att man ständigt måste leverera.

Efter mina 30 dagar i ett försök att blogga som en professionell bloggar så har jag insett att det här inte är min grej. Hade jag fått betalt hade jag självklart lagt ner mig själ i bloggandet men eftersom jag inte får betalt för att blogga så känner jag inte att jag vill lägga ner dom timmarna på bloggen.

Jag älskar att blogga. Att få skriva av sig och dela med sig av sina tankar och idéer är svinkul MEN det ska vara på mitt vis och när jag vill.

Jag är riktigt glad över att jag var med i Nouws bloggtävling och fick se den ”andra” sidan av bloggandet. Att varje dag leverera bra bilder och texter är så mycket svårare än vad man tror (Jag lyckades inte, haha!). Så ”Fan vad grym ni är!!” till alla er som lyckas, jag är grymt imponerad.

Men hädanefter kommer jag enbart uppdatera min blogg när jag känner för det och det är troligen inte varje dag haha. Älskar er, puss!

  • Nära Mariedal, Varberg

Gillar

Kommentarer