Inhandlar barnvagn och myspöl!!

Dagen har bestått utav ärenden vilket har resulterat i besök inne i stan, något vi försöker undvika totalt under Covid-19 tider. Tur i oturen så befinner det sig knappt några människor i dyrare smyckesbutiker och bebisbutiker vid 12-tiden. Så vi passade på att besöka Guldsmed Albrektson för gravering och förminskning. Så nu kommer vi båda förminska våra ringar med 2 mm samt gravera in varandras namn och 31/12 2020 inuti ringarna. Jag som i vanliga fall inte ens använder ringar kände faktiskt att något saknades när jag lämnade butiken. Därefter åkte vi till..

Babyboom för att köpa vår julklapp, en vagn, världens bästa julklapp. Jag har sedan länge fastnat för Britax Smile 3 och trots Johans försök till att få mig att se fördelar med andra vagnar så har jag ständigt gått tillbaka till Smile 3:an haha.

TITTA HIT FÖRSTA GÅNGEN FÖRÄLDRAR!!
Varför? Jo, innan jag började kolla på vagnar så hade jag tre krav, 1, vagnen ska passa mig, 2, hundarna ska kunna sitta under och 3, ska lätt som satan kunna vända vagnen själv i en trång gång på en mataffär. Men vad menar jag då med mitt första krav? Jo, jag är kort och ser ung ut och vill inte att vagnen ska vara förstor för mig så andra runt omkring tror att jag är mitt barns syster haha (Detta är ett problem som jag tror ingen person som ser äldre ut har).

När jag körde Britax Smile 3 så var den extremt smidig och otroligt skön att köra. Den passade mig när det kom till höjd osv. Den var snygg och båda hundarna får plats under. Sen är den ju självklart extremt säker osv. Så rekommenderar!!

När det kom till färger på vagnen så ville jag inte ha svart utan gärna en ljus vagn. Då kunde man mixa olika färger på olika delar (Helt underbart!!). Eftersom barnet i början inte är så skitig av sig (har ej skor utan ligger mest) så valde vi en beige liggdel till vagnen.

När den sen kom till sittdelen som barnet använder när den blivit lite äldre så valde vi mörkgrå. Så jäkla snyggt!!. Sen ingick även barnstol (till bilen) och även den valde vi i mörkare mer slittåligt tyg.

Inte nog med det så fick vi en fantastisk present av mina bästa vänner i Östersund, ni ska få se ett inlägg med det längre fram, men den innehöll bland annat ett presentkort PÅ 1.500 KR(!!), helt sjukt!!. Så för dom pengarna införskaffade vi världens bästa myspöl. ALLTSÅ DENNA MYSPÖL FÖRTJÄNAR ETT EGET INLÄGG och borde fan finnas i ALLA hem oavsett om man har barn eller ej. Alltså wow, ligger just nu i den haha.

TACK mamma och pappa för världens finaste vagn, helt otroligt, och TACK till mina fina vänner för den otroliga myspölen som ert presentkort förvandlades till!

Gillar

Kommentarer