Husvagnssemester

Åh såg ni mitt inlägg om Höglekardalen som jag la upp för någon dag sedan? Inte? Nej juste.. det kom aldrig upp. Det kom upp nyligen.. så nu kommer jag igen punga ut x antal inlägg på raken 👍🏽

✖️✖️✖️

Okej, wow. Vad har hänt sedan Sist? Jo, vi har fått ärva/låna mina föräldrars gamla husvagn (som dom en gång i tiden fick ärva av farfar) och den är magisk. Så istället för att åka tåg eller flyga hem så valde vi att roadtripa hem. Så här kommer ett inlägg från resan:

11:00 i måndags lämnade vi Östersund och började våran tur ner till Mora. Vi tog några stopp på vägen, försökte bland annat besöka Orsas SVINBILLIGA pizzeria (som tyvärr vad stängd). Väl framme i Mora badade vi och myste ner oss i husvagnen.

Dagen efter började vi dagen med ett träningspass och ett morgondopp innan vi fortsatte oss neråt i landet. Blev bland annat ett stopp mitt ute i ingenstans på ett mysigt café. Där det bland annat fanns äfår som Aston blev otroligt fascinerad över.

Hamnade tillslut hos Johans släkt i Eskilstuna-trakterna (kommer så bli retad nu för jag glömt exakta namnet på staden/byn). Där blev det en magisk tårta, massa kramar och rundtur. Åkte därifrån med ett leende på läpparna och 12 helt nya ägg från gården. Sedan for vi ner nedanför Flen och slog läger där vid någon vandringsled.

Vaknade upp, drog till en badplats vid Norrköping och njöt till 110%. Johan hade hittat en grym badplats som erbjöd brygga, hopp-möjligheter och varmt vatten haha. Ja, det var ju en mindre sjö, så därför var det sådär sjukt varmt. Och oj vilken bra start på dagen. Efter det körde vi nästan raka vägen hem till Varberg. Blev något stopp för mat, rastning av hundar och inköp av en ställning till tv:n haha. Men det för ointressant att beskriva k detalj haha.

Nu är vi hemma och jag ska köra igång med jobb till 150%. Mer om det i nästa inlägg!

  • Nära Unnamed Road, Varberg

Gillar