Festivalen: Kick In Fall Season

Sedan maj-månad har jag och Johanna samarbetat med Arena Varberg för att skapa festivalen Kick In Fall Season. En festival där vi kickar in hösten med diverse foodtrucks, artister och glitter haha. Igår öppnade vi dörrarna och oj vad lyckat det blev...

✖️✖️✖️

Dagen innan festivalen var all personal utsprid på hela området för att göra både det enda och det andra. Scenen byggdes upp, barerna fylldes på, stängsel sattes upp, osv. Jag och Johanna arbetade mellan 13:00 till 20:00 med att bygga upp backstage-området, merchtältet och diverse detaljer.

Igår var det ”gameday” som jag så fint brukar kalla det, vilket innebär att vi i princip ska kötta och leverera fram tills festivalen är helt borta. Och med helt borta menar jag att festivalområdet ska förvandlas till en park igen och man ska knappt se att det varit en festival där. Så vi började jobba klockan 14:30 med att fixa det sista och vid 17:00 öppnade vi dörrarna. Under kvällens gång spelade Sandro Cavazza, Tove Styrke och Molly Sandén samt mellan varje paus (Ca 1 1/2 timme x 5) levererade DJcar grym musik. Jag och Johanna hade b.la ansvar för sociala medierna och vi sprang runt där överallt och levde loppan. Runt 00:00 var det dags att riva ner hela festivalen igen och vi köttade satan fram till 03:00. Landade i sängen halv 4 igen och hade himla svårt att somna. När man jobbar nätter på detta vis tycker jag att kroppen nästan har svårt att varva ner och istället för att bli trött blir man snarare pigg. Svårt att förklara men 04:00 lyckades jag iallafall somna.

Fina Olivia som hjälpte oss under kvällens gång. Herregud vad duktig hon var och inte nog med det så var det hennes första konsert. Vilket gjorde att vi tryckte henne längst fram och gjorde hennes upplevelse extra speciell haha!

MEN HERREGUD VAD LYCKAT DET BLEV. Jag är verkligen så himla tacksam för det lyckade samarbetet tillsammans med Arena Varberg och Matilda. Inte nog med det så fick jag göra det här tillsammans med min bästa vän och bara det gör ju att man har kul HELA TIDEN. Vår chef Matilda peppade oss under de sista timmarna igår eftersom hon trodde vi var hyfsat less, men tvärtom. När man gör något man älskar så känner man aldrig riktigt den där känslan ”Jag orkar inte mer” eller ”Nej nu vill jag hem”. Hade helt ärligt kunna jobba längre utan problem.

TACK TACK TACK!!
Nu ligger nästa fokus på SM 2019, mer om det i ett annat inlägg
😆

  • Nära Unnamed Road, Varberg

Gillar