En rensar torsdag

Hej hej hej!!

Idag startade jag morgonen (Läs: dagen, klev upp klockan 11:00) med att rensa i kökslådorna samtidigt som jag lagade pyttipanna haha. Efter brunch/lunchen så tog det inte lång tid innan jag blev sugen på något att äta igen haha, så då gjorde en mango/passionsfrukt-smoothie och tog en grape och satte mig framför datorn. Nu har skolan dragit igång igen och är en hel del eget ansvar som gäller, så läste en och annan artikel.

Efter två artiklar tappade jag helt lusten på att plugga och bestämde mig då för att fixa i badrumsskåpet. Johan la förra veckan en Ikea-beställning på lådor till bebisrummet och då passade jag på att slänga in en grupp förvaringslådor i trä. Och kolla skillnaden som blir:

Före

Efter

Blev riktigt nöjd. Vi använder verkligen allt i vårt badrumsskåp, vilket kanske synd på kaoset i ”före”-bilden. Så därför det var skönt att kunna gömma undan lite samtidigt som det är lätt tillgängligt.

Vi har även fått hem vårt babygym som Johan fyndade på tradera eller någon köp och sälj-sida. Det är helt sjukt att detta babygym egentligen kostar 1000kr och vi köpte det för 100kr. Nu får vi hoppas att babblarna blir the shit för bebisen när hon kommer haha!

Kram!

Gillar

Kommentarer