2014

Beskriv året med tre ord. Spontant, äventyrligt och framsteg År 2014 har varit det år då jag vuxit som person. Jag har vågat åkt ut i världen utan mina föräldrar som hållit min hand och mitt pass, jag har lärt mig att stå på helt egna ben och jag har blivit starkare än jag någonsin varit förut. Det har varit ett år fyllt med skratt trotts motgångar. Det har varit ett riktigt bra år och jag är stolt över vad jag har åstadkommit.
Vart reste du? I Mars, Alperna Österrike tillsammans med Stockholm-Umeå kompisarna och familj. En otroligt underbar och häftig resa. Skidor varje dag. Behöver inte säga mer än: TOPPEN.
I Juni reste jag för första gången själv, tillsammans med mina bästa vänner. Turkiet, Bodrum var destinationen. Det var en otroligt lärorik resa. Vi hade världens roligaste utgång som slutade med att alla tappade bort varandra Visst låter det hemskt, men det var hur kul som helst och extremt lärorikt. Under en kväll lyckades jag från att ha tappad bort alla, åkt till hotellet, hämta alla våra pass. Hittat Johannes på balkongen, bäddat ner han i sängen. Hittat Olle i lobbyn, ryckt med han in i en taxi och dragit med han och en taxichafför till varje sjukhus. Pratat med hur många doktorer som helst och sagt "Sandra Helena Malmberg" på varje ställe, hittat henne och betalat för att få tagit med henne hem. Till att sedan skrattat, lagt alla tre i min säng och sedan somnat lugnt. Ni må säkert tycka det här låter hemskt, men jag kan då säga att jag faktiskt hade allt under kontroll och att det verkligen var spännande. Men det var den enda kvällen vi drog ut. Vi lärde känna nytt roligt folk och hade en underbar resa trotts motgångar. Det var en resa som gjorde oss alla starkare. En resa som stärkte vårat band till varandra.
Svartvita bilden i mitten till vänster, när vi hittade Sandra på sjukan. Haha lyckliga och glada. I Augusti for jag tillsammans med Malin och Linnea till Mallorca, Santa Ponsa. En resa som var fylld med skratt. Saker som kopplar denna resa: Träffade på människor från hela världen, sexdykning, Marcos, Break free, N1, Drakön, Båtturen, Linneas skador, trapporna, festerna, nätterna, solandet, badandet, Psykoflickvännen, Strippstångarna, killarna, kyckligkebaben, affärerna, restaurangen med internet, Bossen som bjöd på Öl, Vine, Siesta, "This is.. The part when.. I don't want ya.. I'm stronger than I've been before", Marc marcos marco, Fransmännen, Rappen, förfester klockan 05.00, nattbadet, pasta pesto från sverige, ALLT. TA MIG TILLBAKA.
I Oktober. Teneriffa, Playa de las americas tillsammans med familjen. Fick uppleva min dröm, att surfa(!!), vilket var hur coolt som helst. Och lärarna var ju att dö för. Inget skämt. Upplevde en stor del av teneriffa, for på olika aktiviteter och åt på dom mest rekomenderade resturangerna (Vilket alltså var helt underbar mat). Osv.
Vad såg du mest fram emot? Detta år såg jag nog absolut mest fram emot att ta körkort. Efter att ha lagt ner hela mitt liv och all min tid på det. Sen alla resor jag gjort tillsammans med mina vänner. Både utomlandsresorna och resor inom Sverige.
Gjorde du något som du aldrig gjort förut? Jaa(!!), en massa. Jag åkte utomlands för första gången själv, jag tog körkort, jag köpa egen bil, jag började jobba på Frasses, jag surfade för första gången, jag fyllde 18 år, jag gick på korgen, jag köpte öl och ciggaretter (Röker fortfarande inte och har aldrig gjort), gick på min första seriösa dejt, osv osv. Vilka låtar kommer påminna dig om 2014? Det finns egentligen bara en låt som jag verkligen kan säga har varit 2014s låt, Break free med Ariana Grande. När jag, Malin och Linnea for till Mallorca insåg vi att det var vår låt. Vi satte på den överallt och skreksjöng den hela tiden. Var tillomed så att vi ändrade till den låten på en bar, haha. Hela baren garva och vi dansade sönder och sjöng med.
Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Jag skulle gärna göra samma saker nästa år igen haha. Men det jag ska göra annorlunda nästa år är att vara mer säker på vad jag vill och inte. Inte tveka så mycket utan antigen är det jag eller nej. Sååå, tack och hej då snart 2014.

Gillar

Kommentarer