Bilder, Vardag

Studenten - Utspringet

Alltså herregud, ser ni hur glada!!? Lyckan var TOTAL. Får gåshud när jag tänker tillbaka på det här ögonblicket... Adrenalinet när vi stod innanför borgen sekunderna innan det var vår tur att springa ut, jag darrade!!!! Och sen när dom öppnar dörrarna, jiiisses. Vill uppleva det här ögonblicket igen tusen gånger om.

<3<3<3<3 ÄLSKAR hur hela klassen är bästa vänner på studenten haha. WE DID IT!!!!

Ja ni, där stod man för 3 veckor sedan. 3 veckor!!? Time flies. Hade såklart tänkt ladda upp studentbilderna tidigare men jag blev sjuk, min mac laddare försvann under flytten och jada jada jada. Men nu så, och bättre sent än aldrig. Kommer aldrig tröttna på dem här bilderna. Jag tänkte ladda upp bilderna från studenten i olika inlägg dem kommande dagarna så wait for it!

Förstår ni förresten hur värt det var att anlita fotograf!? För mig är det så himla viktigt att ha bilder (alla som känner mig ba no kidding) och jag ville inte lägga det ansvaret på mamma eller pappa för dem har ju så mycket ändå. Det var så skönt för mig att inte behöva tänka på skräpa, bländare osv osv just den här dagen. Så det kan jag verkligen rekommendera!

Gillar

Kommentarer