Tankar, Vardag, Bilder

Mitt 2017 #3 & tankar om året

Det blev sommar och vi spenderade några dagar i Göteborg för att kolla på när min syster och hennes lag var med i Gothia. En dag spenderades solandes ute i skärgården på klipporna, en riktig svennebanan sommardag haha.

Solsemestern på Kreta satt inte helt fel, så sjukt varmt och härligt. Plöjde mig igenom bok efter bok som vanligt under utomlandsresor.

Världens mysigaste picknick, hade en såå härlig kväll alltså. Mer picknick åt folket säger jag bara.

Sushi och pasta har varit mina absoluta favoriter när jag äter på resturang. Mmmm <3 Vet inte hur många bilder jag har på sånna maträtter hehe.

Det blev höst och vi hade vår årliga kräftskiva och räkfrossa. Jag äter ju dock inte skaldjur så jag fick frossa i annat gott.

December kom med stormsteg och det var dags att julpynta, klä granen, julbaka och göra pepparkakshus.

Och så blev det julafton!!

Ja hörrni, dessa tre inlägg var mitt 2017 i stora drag. Ett väldigt bra år på många sätt samtidigt som det såklart haft sina dalar. Men till största del har jag haft ett riktigt, riktigt grymt år.

Jag tog studenten och kunde lämna skolåren bakom mig. Jag har lärt känna nya människor. Jag har kastat mig ut i arbetsdjungeln igen och börjat på nya arbeten vilket jag är så glad över, för med nya jobb kommer nya erfarenheter och lärdomar. Jag har lärt mig så sjukt mycket under årets gång och fått nya insikter. Det kanske låter klyschigt men jag har insett vad som är viktigt här i livet och vilka människor jag vill ha i mitt liv. Jag har hittat mig själv på ett sätt som jag aldrig gjort tidigare. Och jag känner att jag börjar komma dit jag vill. Även om jag inte vet exakt vart jag vill eller vad jag vill så är jag inne på den rätta vägen. Och det kanske är så det får vara just nu. Herregud, jag är bara 19 år och har hela mitt liv framför mig. Jag behöver inte ha hela mitt liv utpekat för mig. Jag vill inte ha det heller för den delen. Det enda jag vet är att jag mår bra. Livet är inte alltid en dans på rosor men i det stora hela mår jag väldigt bra och har gjort under årets gång.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså wow vilka fantastiska bilder!! Hoppas du får ett fantastiskt år fining <33
nouw.com/matildaberlin
amandabjorn
amandabjorn,
Tack så jättemycket, och detsamma snälla du!<3
nouw.com/amandabjorn