Vardag, Bilder

Mitt 2017 #2

Jag var på Shawn Mendes konsert i Stockholm och i samband med det hade vi en miniweekend med shopping, övernattning och god mat. Var fortfarande kär i fjäderjackorna vid det här laget hehe. Nu använder jag dom aldrig dock...

Första halvåret fixade jag ofta mina naglar och målade i olika beiga nyanser. Dom kan trots allt vara rätt fina när jag tar hand om naglarna regelbundet..

Och så några outfits detta år..

Jag spraytannade mig inför både balen och studenten och jeesus, vill vara såhär brun året om </3

Vad är väl en bal på slottet!? 😉 Vi hade dessutom så tur med vädret så det var verkligen drömlikt och bilderna blev helt drömmiga av ljuset.. Vi åkte limousine, alla var så fint uppklädda, vi åt middag på Frimis och sen blev det såklart utgång på detta.

Studentveckan! Vi målade lakan till flaket, det var pynt och fix inför mottagningen och ja, en himla massa prepp inför studenten.

STUDENTEN!!! Låter sjukt klyschigt men det är verkligen den bästa dagen i mitt liv. Aldrig varit så lycklig och så full av adrenalin och förväntan någonsin. Kände mig så stolt över mig själv och FRI!! Är också så tacksam till alla som uppvaktade mig och för alla fina presenter, blommor och lyckönskningar.

Gillar

Kommentarer

agnesroos
agnesroos,
så fiiin!!
nouw.com/agnesroos
amandabjorn
amandabjorn,
tack snälla!!
nouw.com/amandabjorn