Bilder, Vardag

Mitt 2017 #1

Kinabesök! I början av året var det vår (min klass) tur att ta emot våra utbytesstudenter i typ en veckas tid. Vi var verkligen runt ööööverallt i Örebro och hade späckat schema. Vi var i Ånnaboda för att uppleva en riktig svensk vinterdag med pulkåkning och varm O’boy, vi var uppe i Svampen, gick runt i Wadköping, åkte till Stockholm för att göra massa studiebesök, vi bowlade, hade High School Musical maraton (vi tyckte dock det var roligare än kineserna som satt fastklistrade framför sina mobiler haha) och massa mer. Det var verkligen en INTENSIV men rolig vecka.

Jag fyllde 19 barre! Minns att det var mycket med skola och jobb under den här perioden så jag hade inte orken att styra upp något hemma, istället fick det bli middag på Fratelli och sen utgång. Vaknade upp till en riktigt god brunch och blev sen firad av släkten.

På min födelsedag fick jag ett bud med blombukett och choklad, ni kan tänka er hur glad jag blev! <3

Plugg i mängder. Bilderna till vänster beskriver mitt liv dom första månaderna rätt bra haha. Satt i timme efter timme efter timme och pluggade med den FETASTE historieboken i historiens historia. Jag läste hela Historia Kursen hemma om man inte räknar med redovisningarna jag hade i skolan. Det blev väl en form av ”distans” plugg och det passade mig väldigt bra. Mycket mer effektivt jämfört med att läsa i skolan.. Sen får vi såklart inte glömma vårt kära, kära UF företag. Den kursen var för min klass väldigt.. intressant. Hur jag lyckades få ett A är ett under haha...

Hade en (lång) period då jag var helt kär i mina fluffjackor så använde dom typ hela tiden.

Jag skickade ut studentinbjudan och fick hem min studentmössa, prepp!

Nu när jag kollar tillbaka ser jag att jag gjorde fruktfat i määängder, och hur GOTT ser inte detta ut!?

Vädret blev allt varmare och jag mådde riktigt bra, varje dag var en nedräkning till studenten..

Mojitos i mängder...

..när vi firade Elin som blev 19! Hade en riktigt rolig utgång.

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Härligt! Gott nytt år<3
nouw.com/ineees
amandabjorn
amandabjorn,