Vardag

En ny serie

Godmorgon på er! Eller godmorgon och godmorgon, god eftermiddag kanske passar bättre. Såhär startade jag min morgon, med frukost framför serien Life Unexpected. Är helt fast!!! Hanna har rekommenderat den så länge men av någon anledning har jag typ trott att jag är för gammal för den... Men ack så fel jag hade! Började kolla igår då jag kollat klart på alla avsnitt av Suits som finns på Netflix och har verkligen plöjt mig genom avsnitt för avsnitt. Har läst att serien lades ner efter bara två säsonger vilket suger men men. Tycker verkligen den är så sevärd! Den berör så mycket samtidigt som den är så jäkla rolig. Är sällan jag skrattar till serier men det här är verkligen min typ av humor. Tips tips! Finns på Netflixan.

Mamma köpte hem vegoskinka häromdagen vilket jag typ blivit besatt av hehe. Har inte ätit någon vegoform av skinka sen jag blev vegetarian utan har bara bytt ut alla sådana pålägg mot annat. Men det finns ju faktiskt en hel del vegetariska varianter idag vilket gör mig så glad! Kanske kan du byta ut den vanliga skinkan du köper mot en vegovariant nästa gång? :) Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

elincarlssonse
elincarlssonse,
Köpte vego-salami på lidl och den var hur god som helst 😍 Tips!!
nouw.com/elincarlssonse
amandabjorn
amandabjorn,
Åh har också precis köpt en vegosalami, ska bli så spännande och testa då jag innan jag blev vegetarian älskade salami! 😃
nouw.com/amandabjorn